Barion Pixel Jennifer Aniston édes poszttal köszöntötte Lisa Kudrow-t – Coloré

Jennifer Aniston édes poszttal köszöntötte Lisa Kudrow-t

2023. 07. 31.

Jennifer Aniston, aki Rachel Greent alakította a ’90-es évek ikonikus szituációs komédiájában a Jóbarátokban, színésztársa és barátja, Lisa Kudrow előtt tisztelegett egy Instagram-bejegyzésben.

Lisa Kudrow 60 éves

Jennifer Aniston arcon csókolta a kolléganőjét a Jóbarátokból. Lisa Kudrow-t a 60. születésnapja alkalmából köszöntötte egy Instagram poszttal, amiben több fotót is közzétett, köztük azt, amin elcsattant a puszi.

Jennifer Aniston, aki Rachel Green szerepét alakította a 90-es évek ikonikus show-jában, ezt írta Kudrow-nak és a követőinek:

Kérlek, csatlakozz hozzám és ünnepeljük az egyik kedvenc emberemet a bolygón. LISA KUDROW!! Közel 30 hihetetlen éve a barátom és a családom. Dédelgetlek… Szeretlek, édes Flooshom. Az egyik legtehetségesebb komikus/színész, akivel volt szerencsém együtt dolgozni ezekben a dicsőséges években és még sokáig! Boldog Lisa szülinapot! 

(A Floosh itt valószínűleg Kudrow beceneve lehet. A szleng szerint sok jelentése lehet, szinte mind kínos, de amíg valamelyikük el nem árulja, nem fogjuk megtudni, hogy miért kaphatta.)

jennifer aniston
Jennifer Aniston és Lisa Kudrow és Courteney Cox / Kép forrása: Gregg DeGuire / Stringer / Getty Images Entertainment / Getty Images

Kudrow pedig így reagált:

Az én Joooiest Jooooom, nagyon szeretlek téged, drága barátomon, örökké!

Jennifer Aniston képekkel emlékezett meg a barátságukról

Jennifer Anniston több más képet is megosztott barátságukról, amely több mint 30 éve tart. Köztük olyat, ami régebben a Jóbarátok forgatásán készült, ahol először találkoztak 1994-ben, amikor a képernyőre került a sitcom, és azóta is a legjobb barátok. Valamint olyanokat is, amik mostanában készülhettek.

A színésznő által közzétett képek némelyike színfalak mögötti felvétel, akad olyan amihez például Courteney Cox, aki Monica Gellert alakította a műsorban, is csatlakozott. Egy másik fotón a sitcom mind a hat főszereplője együtt szelfizett, egy ritka pillanatban, amikor a szereplőgárda újra összeállt, hogy tisztelegjen a műsor előtt.

A Jóbarátok eredetileg 1994-ben indult, és tíz sikeres évadon keresztül futott, mielőtt 2004-ben bemutatták az utolsó epizódokat. A női trió mellett a sorozatban David Schwimmer (Ross Geller), Matt LeBlanc (Joey Tribbiani) és Matthew Perry (Chandler Bing) is szerepelt. A szereplők barátok maradtak a show befejezése után, különösen Lisa Kudrow, Jennifer Aniston és Courteney Cox. Nemcsak rendszeresen találkoznak, de jó ügyekért is összefognak.

Forrás: Yahoo!, Daily Star

Borítókép forrása: Dimitrios Kambouris / Staff / WireImage / Getty Images