Barion Pixel A 37 éves Amanda Seyfried ezt a ránctalanító tapaszt használja esténként a botox alternatívájaként – Coloré

A 37 éves Amanda Seyfried ezt a ránctalanító tapaszt használja esténként a botox alternatívájaként

2023. 06. 11.

Az évek során végignéztük, ahogy az Emmy-díjas sztár, Amanda Seyfried bőre olyan, mint a porcelán és semmit sem változik. Nos, neki is megvan a maga titka.

Amanda Seyfried nem ugyanazok a szabályok szerint játszik, mint Hollywood nagy része. Míg sok híresség titokban kozmetikai műtéten esik át, vagy rendszeresen botoxra és feltöltésre jár, a Bajos csajokkal híressé vált színésznő a természetes szépséget részesíti előnyben.

Amanda Seyfried
Forrás: Axelle/Getty Images

Botoxszal vagyok meggyanúsítva. Mivel sokan közülünk inkább kerülik az invazív eljárásokat, mindig a legtökéletesebb alternatívákat keressük.

– mesélte egy friss interjúban Amanda Seyfried.

Köztudott és szembetűnő, hogy a 37 éves színésznőnek meglepően sima bőre van ahhoz képest, hogy nem támaszkodik az injekciós szerekre. Persze Seyfriednek is megvan a maga titka, de nem fél azt megosztani.

Amanda Seyfried
Forrás: Tristan Fewings/Getty Images

A Mamma Mia sztárja porcelán sima arcbőrét a Toute Nuit-nak köszönheti állítólag.

Egy darab szalagot használok alvás közben. Toute Nuit-nak hívják . Egész éjszaka fent van, nem tapad túl keményen. Egy háromszög alakú sebészeti szalag, amely ellazítja a ráncokat. Minden este használok egy újat.

– avat be a Kísértő múlt sztárja.

A botoxszal ellentétben ez a megfizethető alternatíva csak 16 dollárba kerül ráadásul. A Toute Nuit természetes módja a ráncok távoltartásának. Mindegyik csomagban 45 háromszög alakú tapasz található, amelyeket az egész arcon a problémás területekre lehet felhelyezni. Például a homlokra, szarkalábakra, nevető vonalakra, a száj köré. A non-invazív kezelés ellazítja a mögöttes arcizmokat, kisimítja a mélyen fekvő ráncokat és a finom vonalakat is.

Forrás: US Weekly
Borítókép forrása: Jason Merritt/Getty Images