Barion Pixel 2024 legüdébb tavaszi sminktrendjeitől leesik az állad – Coloré

2024 legüdébb tavaszi sminktrendjeitől leesik az állad

2024. 03. 30.

A téli hibernálódás után mindannyian készen állunk arra, hogy szép, színes pillangókként újuljunk meg. Íme a legjobb sminktrendek!

A megújulás pedig kezdődjön a sminkkel és a hajjal. A tavasz egy üres lap lehet, tökéletes alkalom arra, hogy megnyomjuk a reset gombot az egész szépségápolási rutinunkban. A tavasz energikusabbá és kreatívabbá tesz bennünket, és a sminktrendnek is ezt kell tükröznie, egy jó adag játékossággal, kreativitással. Jöjjenek az idei tavasz legmenőbb sminktrendjei, amiket érdemes lesz követni!

Dolly Beauty

Ez a sminktrend összhatásában élő babává változtat minket, porcelán finom bőrrel, kellemes pírrel. Fényes, szinte üvegszerűen csillogó bőr, pasztell árnyékok. A szemhéjakon hideg tónusú satír, mint például a kék, szürkés, zöld és a rózsaszín.

Krómos szemek

A tavasz tökéletes időszak a színekkel és textúrákkal való játékra. A csillámok különleges üdeséget adnak. Egy króm szemceruza sminktrend pedig egyszerű módja annak, hogy leheletnyi hűvösséget vigyünk az amúgy lágy és virágzó sminkünkbe.

90-es évek szemöldöke

Hűha! Sokaknak furcsa lesz, de megállíthatatlanul jön vissza a vékonyabb fazon, így foglalhatunk időpontot a laminálásra és viaszolásra.

Rózsás pirosító

A tavasz elhozza a kacérkodást, az üde mosolyt, a kipirult ábrázatot. Hiszen itt a szerelem ideje, zsongjunk be! Egy szép rózsaszín, tiszta arcpirosító egyszerre babaszerű, nőies és élettel teli.

Meztelen ajkak

A fentebb említett üde színek és sminkek tökéletesen működnek, ha az ajkunk nude árnyalatban marad.

Forrás: Byrdie

Borítókép forrása: Jeff Kravitz/gettyimages