Barion Pixel A 2024-es tavaszi hajtrendek újabb inspirációval szolgálhatnak – Coloré

A 2024-es tavaszi hajtrendek újabb inspirációval szolgálhatnak

2024. 03. 30.

Az ajánlott repertoárban bolyhos fürtök és oldalra húzott frufru is helyet kapott az idei hajtrendek között.

Cynthia Alvarez sztárfodrász szerint a tavaszi megújulás jegyében az emberek főleg a rövidebb frizurákat részesítik előnyben, felfrissítenék hajvégeiket és új formákat is bevállalnak, erre pedig a legalkalmasabb a különféle bob és pixie vágások. Ezekben számtalan lehetőség, játékosság rejlik, miközben kicsit rövidebb lesz a hajhossz és az egész hajtömeg felélénkül. Lássuk, melyek lesznek az idei tavasz legjobb hajtrendjei!

Lázadó pixie

Nagyon rövid, nagyon karakteres és nagyon emlékezetes. A 2024-es verzió sokkal inkább punk rock, mint Tinkerbell. Az éles pixiek a lázadó lányoknak valók igazán, akik után minden fej odafordul majd. A merész vágás a természetes csontszerkezetre épít, pimasz, magabiztos attitűdöt kölcsönöz viselőjének.

Hydro-bob

A 2023-ban felkapott Boy Bobhoz hasonlóan a Hydro-Bob is kissé androgün, amelyet átjár a fény és a nedvesség, praktikus de feltűnő. Olyan sztároktól inspirálódhatunk, mint America Ferrera , Hailey Bieber vagy Charlize Theron.

Retro bob frufruval

Az állkapocs vonalig érő retro viselet, középső választékkal és cuki frufruval megidézi a nyolcvanas éveket. A vágás éles kontúrú, mégis puha belső tincseket enged. Az otthoni kialakításhoz szükség lehet hőre, vasalóra vagy hullámosítóra, hajtípustól függően.

Bolyhos fürtök

Ha nem akarunk sokat vesződni a karbantartással, akkor ez a maximális volument jelentő, bohókás és természetes viselet jó inspirációnk lehet.

Oldalsó frufru

Victoria Beckham-et idézi meg ez a viselet, amely kissé hosszan hagyja a hajat, mégis újdonságot visz bele. Teljesen más hangulatot teremt, miközben nem kell drasztikus változást eszközölnünk a haj hosszán vagy alakján. A színnel persze érdemes játszani és felfrissíteni.

Forrás: Byrdie

Borítókép forrása: Kirkland/Disney via Getty Images