Barion Pixel Legyünk olyanok, mint a legszexibb sztárok: Ezek a menő frizurák Hollywoodban – Coloré

Legyünk olyanok, mint a legszexibb sztárok: Ezek a menő frizurák Hollywoodban

2024. 04. 02.

Négy vágott frizura, amit a hollywoodi sztárok mostanában kérnek: akad köztük visszafogott, elegáns, de igazán bevállalós fazon is.

Bevallom, hogy én már egy ideje minden alkalommal, amikor fodrászhoz megyek, ugyanazt a frizurát vágatom. Minden egyes időpont előtt sokat gondolkodom azon, hogy milyen legyen, majd nem tudok dönteni, ezért végül maradok a réginél, a jól beváltnál, pedig egy kis változatosság nem ártana. Sőt, azt is gyakran eldöntöm, hogy hosszabbra hagyom egy kicsit, de aztán mindig ráunok, zavarni kezd, ezért levágatom az állam vonaláig.

Szóval, nemrégen jártam fodrásznál, előtte pedig ismét beleástam magam a mostani divatos hajvágásokba, majd nyilván ugyanazt kértem, amit korábban. De most legalább már tudom, hogy milyen frizurákat vágatnak jelenleg a legtöbben Los Angelesben!

Függöny frufru, a visszafogott frizura

A függöny frufru olyan bozontos, könnyed frufru, amely tökéletesen keretezi az arcot, hasonlóan a függönyhöz az ablakon. A megjelenés gyökerei a ’60-as és ’70-es évekre nyúlnak vissza, Jane Birkinnek például névjegye volt ez a frizura. A mai felfogás szerint számos stílusban és textúrában hordhatjuk: rendetlen hullámok, göndör bozont, elegáns egyenes, magas homlok, jöhet bármilyen megoldás, ami neked tetszik.

Érthető, hogy miért olyan szeretett ez a frizura, nemcsak rendkívül sokoldalú (bármilyen arcformával jól mutat, egyformán jól néz ki egyenes, hullámos és göndör hajjal, valamint hosszúval és röviddel is), hanem nem igényel sok odafigyelést sem.

Jennifer Lopez Promo 1

Francia shag, a könnyed fazon

A francia shag egy bozontos hajvágás, aminek a népszerűsége egyáltalán nem csökken az évekkel. Ez a vágás az arckeretezésről és rétegekről szól, mesésen sűrűnek ható hajszerkezetet hoz létre, és általában könnyednek néz ki. Több rétegből áll, hogy megemelje és volument adjon a tincseknek, amolyan „így ébredtem fel” hangulatot ad a frizurának.

Az igazán csodálatos dolog ebben a fazonban, hogy általában minden hajtípushoz, színhez és hosszúsághoz passzol, így biztos megtalálod a neked megfelelő változatot. Mivel a hírességek imádják, vágatott már francia shaget Kate Mara, Billie, Eilish, Dianna Agron, Jennifer Lawrence, de még Jennifer Aniston is, ezért van hová fordulni inspirációért.

French bob, az elegáns megjelenés

Folytatás a következő oldalon!