Barion Pixel A brownie batter brunette a legmenőbb őszi trend idén a sötét hajúaknak – Coloré

A brownie batter brunette a legmenőbb őszi trend idén a sötét hajúaknak

2022. 10. 20.

A csokoládé tónusokkal hódító árnyalatok nagyon felkapottak lettek a TikTokon, s az új stílus saját nevet is kapott: ez a brownie batter brunette.

Könnyen karbantartható, látványos és mutatós, ráadásul melegséget áraszt az őszi, hűvös időszakban. A csokoládé árnyalatok vegyítése nagyon természetes hatású, akinek barna haja van, bátran vágjon bele ebbe a változtatásba, mert nem fogja megbánni.

Brownie Batter Brunette
Forrás: Youtube

A trend a brownie batter brunette elnevezést kapta, amit magyarul nehéz lenne meghatározni, de a kedvelt sütemény árnyalataira utal, amely a lágy piskótától a kakaóbarnán át a sötét étcsoki darabokig terjed.

Ashleigh Marie Rancilio hajszín specialista elmondása szerint ez az árnyalat egyszerre négy-ötféle tónust jelenít meg, melyek a tövektől indulnak. A látvány és összhatás meglehetősen luxus, ennek ellenére egy könnyen karbantartható színről van szó, mely lágyságot, finomságot kölcsönöz viselőjének. Ráadásul az eljárás nem roncsolja a hajat, legalábbis jóval kevésbé, mint más hasonló kevert színtrendek. A brownie batter brunette enyhe, puhább szőke árnyalatokat is tartalmazhat, ezeket leginkább az arc keretezésére használják.

Brownie Batter Brunette
Forrás: Youtube

A hajszínek frissítését elég 6-8 hetente elvégeztetni, de akár ennél tovább is tarthat a brownie batter brunette hatás, ha kevesebb élénk kiemelést rakatunk bele, és kevésbé hangsúlyos a szőkésbarna keretezés.

A barna, csoki és karamell alapokkal bíró trendet nagyon sokan kipróbálják és be is mutatják idén ősszel a TikTokon. A híres brownie brunettek között ott van Camila Cabello, Jaye Edwards vagy Khadijha Red Thunder is.

Forrás: allure.com
Borítókép forrása: Unsplash