Barion Pixel Ezzel az extravagáns frizurával érkezett Joey King a Gyilkos járat premierjére – Coloré

Ezzel az extravagáns frizurával érkezett Joey King a Gyilkos járat premierjére

2022. 07. 30.

A 22 éves Joey King karrierje meredeken ível felfelé, és a Brad Pittel közös forgatások is jót tesznek neki.

Joey Kinget a legtöbben a Netflix Csókfülke című romantikus vígjátékából ismerhetjük, illetve szintén a streaming szolgáltatónál jelent meg idén a kissé misztikus, szerelmes drámája, a Két világ között. Joey azonban jóval többet tud, mint a naíva szerepe, és ezt mesterien bemutatta valós történeten alapuló A tett című sorozatban 2019-ben, ami egy hátborzongató családi életet tár fel. Ha zseniális és fordulatos szériát akarunk nézni, ezt érdemes elkezdenünk.

Joey King
Forrás: Northfoto

Most azonban Joey King karrierje elérkezett a következő állomáshoz, méghozzá egy japán szupervonattal, hiszen ő is főszerepet kapott a Bullet Train (Gyilkos járat) című akcióvígjátékban. A mozi tele van bérgyilkosokkal, tolvajokkal és rablókkal, akik egy különleges aktatáskát akarnak megszerezni, miközben száguld velük egy vonat, amiről nincs leszállás. Joey alakítja az egyik bérgyilkost, szereplőtársai között pedig ott van Brad Pitt, Sandra Bullock, Zazie Beetz, Aaron Taylor-Johnson és még sokan mások.

A film augusztus 5-én startol a mozikban, de a díszbemutatók már javában zajlanak világszerte. Most a berlini premieren láthattuk a neves színészeket, akik közül Brad Pitt a szoknyájával, Joey King pedig dermesztő rózsaszín frizurájával hívta fel magára a figyelmet.

A fiatal sztár ezzel az extravagáns megjelenéssel épp úgy festett, mint egy modernkori bérgyilkos, aki ráadásul hihetetlenül szexi. A frizura egyenes vágású bob, melynek tincseit wax-szal fixálták. Sminkje kiemelte dermesztően kék szemeit, miközben fekete, garbós egyberuhája igazi végzet asszonyává tette Joeyt. A ruha a Balenciaga, míg fülbevalója a Shaun Leane kreálmánya.

Gyűrűt húztak a 22 éves Joey King ujjára

A sztár és Steven Piet már három éve alkotnak egy párt, a nagy kérdést pedig az évfordulójuk napján – azaz 2022. február másodikán – tette fel a színésznőnek, amelyre természetesen „igen” volt a válasz. A bájos Joey King képeket is megosztott a megható pillanatról, amelyhez egy gyönyörű szöveget is írt. Ha tudni akarod, mi állt benne, olvasd el a cikkünket!

Forrás: justjared.com