Barion Pixel Gyűrűt húztak a 22 éves Joey King ujjára – megható poszttal jelentette be a hírt – Coloré

Gyűrűt húztak a 22 éves Joey King ujjára – megható poszttal jelentette be a hírt

2022. 03. 02.

Joey King még csak 22 éves, de már most annyi mindent ért el, mint más egy egész élet alatt sem.

Joey King neve sokak számára a Csókfülke című romantikus alkotásból lehet ismert, de A tett című szériában nyújtott alakítása is maradandót hagyott az emberekben.

Joey King
Forrás: Northfoto

Utóbbiért Emmy-jelölést is kapott. Most azonban nem a színészi tehetsége, hanem szerelmi élete miatt került középpontba, ugyanis legfrissebb Instagram bejegyzése szerint megkérték a kezét.

A 22 éves sztár és párja, Steven Piet már három éve alkotnak egy párt, a nagy kérdést pedig az évfordulójuk napján – azaz 2022. február 2-án – tette fel a színésznőnek, amelyre természetesen IGEN volt a válasz. A bájos Joey King képeket is megosztott a megható pillanatról, amelyhez egy gyönyörű szöveget is írt:

„Sosem gondoltam volna, hogy a boldogság olyan erős lehet, hogy kiszívja a levegőt a tüdődből, elárasztva minden testrészedet… Soha nem tudtam, hogy egy ember jelenléte és szíve igazi otthont képes adni. Soha nem tudtam, hogy a szerelem ilyen megkérdőjelezhetetlenül szép lehet…2/2/22 volt, amikor megkértél, hogy legyek a feleséged, ezzel pedig a legszerencsésebb nővé tettél. Jobban szeretlek, mint ahogy azt egy Instagram-poszt visszaadhatná. Az örökké veled lógni igazi álomnak tűnik, szóval tegyük meg!”

Joey King 2019-ben ismerkedett meg Steven Piet rendező-producerrel A tett című drámasorozat forgatásai alatt. A 30 éves férfi egyébként két részt rendezett a nyolcból, de az ő nevéhez köthetőek a John bácsi és Gyilkos űrhajó című filmek is.

Forrás: justjared.com