Megan Fox mesés jegygyűrűje különleges jelentést hordoz magában

2022. 01. 19.

Az elmúlt hetek egyik legnagyobb szenzációjának számított Megan Fox és a zenész eljegyzése, amelyet egy csodaszép jegygyűrűvel pecsételtek meg.

Megan Fox talán a világ legboldogabb nőjének érezheti magát másfél hete, hiszen szerelme, Machine Gun Kelly A halhatatlan fa alatt kérte meg a kezét, ezzel is azt szimbolizálva, hogy kapcsolatuk egy életre fog szólni.

2007 Transformers Movie Set
Forrás: Northfoto

Az indiai mitológia szerint, ugyanis aki a Banyan-fa alatt kíván, annak a kívánsága valóra fog válni. Mivel a sztárpár igen spirituális gondolkodású, ezért nem is lepett meg senkit, hogy a zenész ilyen különleges módon kerített sort a leánykérésre.

Azóta több nyilvános eseményen is részt vettek, így végre közelről is megcsodálhatták néhányan, milyen lenyűgözően szép gyűrűt hoztak a Transformers-filmek sztárjának gyűrűsujjára.

Exclusif Megan Fox Porte Un Ensemble Dolce & Gabbana Devant L'hôtel Mandarin Oriental, Milan
Forrás: Northfoto

Kelly egy nemrég készült interjúban most azt is elmesélte, hogy nemcsak kinézte a tökéletes ékszert, hanem maga terveztette meg, méghozzá úgy, hogy annak valóban jelentése legyen a kapcsolatukra nézve.

A gyűrűről annyit már tudni lehetett, hogy két drágakőből – gyémánt és smaragd – készült, amely egy szívet formáz, de most arra is fény derült, hogy mi alapján álmodta meg az énekes.

„Ez egy tiszta kolumbiai smaragd, kezelés nélkül. Szó szerint belevésték a szívbe egyenesen a bányából, a gyémánt pedig közvetlenül Stephen Webstertől származik... A koncepció az volt, hogy a gyűrű két részből, két külön gyűrűből áll. Amikor együtt vannak, egy mágnes tartja össze őket és szív alakot formálnak. Alatta pedig mágneses tövisszalagok vannak, szóval ha megpróbálja levenni, az fájni fog.”

Ezt azzal magyarázta a rapper, hogy: „A szerelem fájdalom!”

Forrás: justjared.com