Barion Pixel Megan Fox és Machine Gun Kelly a D&G bemutatóján mutatkoztak először, mint jegyespár – Coloré

Megan Fox és Machine Gun Kelly a D&G bemutatóján mutatkoztak először, mint jegyespár

2022. 01. 16.

A hét egyik legnagyobb hírének számított, hogy a világhírű rapper megkérte a szépséges színésznő kezét.

Megan Fox válasza természetesen igen volt, amelyről egy videót is megosztott közösségi oldalán. Sőt, még az is kiderült, hogy a háromgyerekes sztárt a Banyan-fa, vagyis A halhatatlan fa alatt kérte meg rapper szerelme.

Megan Fox Apporte Son Style Sensuel Grunge Et Rock Chic Aux Masses Avec Une Collaboration De Mode Avec Boohoo
Forrás: Northfoto

Az indiai mitológiában ugyanis, aki a fa alatt kíván az be is fog teljesülni. A zenész pedig ezzel is örökké tartó szerelmét akarta kifejezni Megan számára.

A színésznő egy nappal később a gyűrűről is megosztott egy rövid felvételt, amelyről kiderült, hogy szintén különleges dolgot szimbolizál. A csodálatos ékszer egy szívet formáz, amelynek az egyik része gyémánt, a másik smaragd. Ezért sem olyan meglepő, hogy a sztárpár eljegyzése a hét szenzációjának számított.

Most azonban egy újabb mérföldkőhöz érkeztek, hiszen a nagy bejelentésük óta először jelentek meg nyilvános eseményen, méghozzá a milánói Metropolban, ahol megrendezték a Dolce & Gabbana 2022-es őszi/téli kollekciójának bemutatóját. De, ha ez nem lett volna elég, Machine Gun Kelly és Megan Fox is a modellek között tette tiszteletét a divatház igen merész és futurisztikus tervezésű szettjeiben.

Forrás: justjared.com