Barion Pixel Brad Pitt szoknyát viselt a Gyilkos járat berlini bemutatóján – Coloré

Brad Pitt szoknyát viselt a Gyilkos járat berlini bemutatóján

2022. 07. 22.

És nem a skót változatot! Persze nem ez az első alkalom, hogy a világhírű színész, Brad Pitt, ilyen merész ruhadarabot választ.

Brad Pitt sosem megy ki a divatból, miközben ő maga diktálja azt. Az 58 éves Oscar-díjas sztár szoknyában lépett a vörös szőnyegre, amikor részt vett a Gyilkos járat (Bullet Train) című film sajtókörútjának legutóbbi premierjén, a berlini Hotel Adlonban.

Brad Pitt
Forrás: Northfoto

A Trója sztárja korábban is viselt már szoknyát, és nem csak az említett történelmi filmben, hanem például 1999-ben, amikor a Rolling Stones magazin számára készítettek fotósorozatot vele, csupa női ruhában.

A mostani filmbemutatón Brad térdig érő szoknyáját egy hozzáillő kabáttal párosította, a megjelenést pedig mályva színű inggel és bakancsokkal tette teljessé. Az eseményen csatlakozott hozzá a színésztársak közül Joey King, Zazie Beetz, Aaron Taylor-Johnson és Brian Tyree Henry, valamint David Leitch rendező és felesége, Kelly McCormick, akik a filmet producerként is jegyzik.

Brad Pitt
Forrás: Northfoto

A történetben Brad Pitt alakítja a Ladybug (Katica) nevű bérgyilkost, aki visszavonulását tervezgeti. Azonban kiképzője, Maria Beetle visszahívja még egy munkára, hogy egy Tokióból Kiotóba tartó japán szupervonaton megszerezzen egy aktatáskát.

A vonaton ő és a többi versengő bérgyilkos és tolvaj felfedezik, hogy céljaik mind összefüggnek, és hogy valamilyen őrült játéknak a bábuivá váltak. A Gyilkos járat másik főszereplője Sandra Bullock, a film augusztus elején debütál a mozikban.

Brad Pitt a visszavonulását fontolgatja

Bár a magánélete sok címlapsztorit adott a sajtónak, ő maga mindig előre nézett és nem törődve a pletykákkal inkább az alkotásra összpontosított. Az 58 éves Pitt nemrég a GQ-nak adott interjút, amelyben sokat mesélt a terveiről, amelyek között számos jövőbeni produkció szerepel, de egy beszédes megjegyzést is elejtett, ami azóta is sokakat foglalkoztat. Ha szeretnéd tudni, miről van szó, olvasd el a cikkünket!

Forrás: justjared.com