Barion Pixel Brad Pitt a visszavonulását fontolgatja – Coloré

Brad Pitt a visszavonulását fontolgatja

2022. 06. 25.

Az biztos, hogy Brad Pitt minden idők egyik legnagyobb és legtehetségesebb színésze. Ezzel a kijelentéssel pedig még azok is egyetértenek, akik nem tartoznak a színész rajongói közé.

Brad Pitt közel negyvenéves pályafutása során szinte erőlködés nélkül újult meg újra és újra, mutatta meg magát minden műfajban. Olyan nagy alkotások főszereplője volt, mint a Szenvedélyek viharában, a Ha eljön Joe Black, a Hetedik, a Harcosok klubja, a Volt egyszer egy Hollywood vagy a Benjamin Button különleges élete.

92nd Annual Academy Awards Arrivals
Forrás: Northfoto

Bár a magánélete sok címlapsztorit adott a sajtónak, ő maga mindig előre nézett és nem törődve a pletykákkal inkább az alkotásra összpontosított. Az 58 éves Pitt nemrég a GQ-nak adott interjút, amelyben sokat mesélt a terveiről, amelyek között számos jövőbeni produkció szerepel, de egy beszédes megjegyzést is elejtett, ami azóta is sokakat foglalkoztat.

Brad Pitt
Forrás: Northfoto

Brad Pitt úgy érzi, karrierje utolsó szakaszához érkezett és az előtte álló sűrű időszakot követően visszavonul, hogy magára és a gyerekeire összepontosítson. Pitt új filmjét, a Bullet Train-t augusztusban mutatják be a mozikban, illetve a Babylon című produkcióban is játszik, amely várhatóan még ebben az évben bemutatásra kerül. De ha ez nem lenne elég, egy új alkotást is forgat George Clooney-val, amit már eladtak az Apple+ streaming szolgáltatónak.

Ezért is lepett meg mindenkit a színész mondata, mely a GQ címlapsztorijában is olvasható:

„Az utolsó szakaszban érzem magam, ami erre a fél- vagy harmadévre szól. Milyen lesz ez a szakasz? És miként tervezem?” – tette fel kérdésként a visszavonulását tervező Brad Pitt, aki hozzátette, hogy a csúcson kell abbahagyni és fontos felismerni, mikor kell a figyelmünket másfelé fordítani.

Érdekes módon pár hete Sandra Bullock, a Bullet Train másik sztárja is azt nyilatkozta, hogy eljött az idő a visszavonuláshoz.

Ez is érdekelhet:

Meg Ryan

Meg Ryan védjegyének számítanak a romantikus vígjátékok, ezért is örül a fél világ, hogy most újra főszerepet vállalt a műfaj egyik új alkotásában. A színésznő a What happens later (Mi történik később) című filmben lesz látható, amelyben a másik főszerepet az X-aktákból ismert David Duchovny nyerte meg. Legújabb filmjének főszerepe mellett viszont a rendezői szék is az övé lett. Így duplán lesz értelme várni a nem mindennapi romantikus komédiát. Ha szeretnél többet tudni a filmről, akkor olvasd el a cikkünket!