Barion Pixel Meg Ryan újra színre lép – 20 év után ismét romantikus vígjátékban láthatjuk – Coloré

Meg Ryan újra színre lép – 20 év után ismét romantikus vígjátékban láthatjuk

2022. 05. 04.

Meg Ryan védjegyének számítanak a romantikus-vígjátékok, ezért is örül a fél világ, hogy most újra főszerepet vállalt a műfaj egyik új alkotásában.

Meg Ryan a What happens later (Mi történik később) című filmben lesz látható, amelyben a másik főszerepet az X-aktákból ismert David Duchovny nyerte meg.

Meg Ryan
Forrás: Northfoto

A színésznő olyan alkotásokkal rabolta el a közönség szívét, mint a Ha a férfi igazán szeret, a Francia csók és a A szerelem hálójáb@n. Utoljára a Kate és Leopoldban láthattuk 2001-ben, mint szerelmes főhősnőt, aztán jött a nagy visszavonulás, amelyet a következőképp magyarázott egy vele készült interjúban.

„Kiégtem. Nem éreztem úgy többé, hogy eleget tudok magamról vagy a világról ahhoz, hogy azt színészként megmutassam. Elszigeteltnek éreztem magam.”

Meg Ryan ezután thrillerben, drámában és szatírában is megmutatta sokoldalú tehetségét. Legújabb filmjének főszerepe mellett viszont a rendezői szék is az övé lett. Így duplán lesz értelme várni a nem mindennapi romantikus komédiát, amelynek sztorija szerint két egykori szerelmes évtizedekkel később ugyanazon a reptéren ragad a hóvihar miatt. Míg egyikük ugyanolyan, mint régen volt, a másikuk épp egy nehéz időszakon megy keresztül, ám ez egy percig sem akadályozza meg őket abban, hogy nosztalgiázzanak. És itt kezdődnek a bajok…

Meg Ryan
Forrás: Northfoto

A filmet jövő héten kezdik forgatni, így esélyes, hogy még idén láthatjuk valamelyik streaming szolgáltató kínálatában.

Forrás: variety.com