Barion Pixel Megérkezett Az időutazó felesége című HBO sorozat első hivatalos előzetese – Coloré

Megérkezett Az időutazó felesége című HBO sorozat első hivatalos előzetese

2022. 04. 22.

Minden idők egyik legszebb és legromantikusabb történetét tárja elénk Audrey Niffenegger: Az időutazó felesége című könyve, amelyből a film után most egy 6 részes minisorozat is készült.

Az időutazó felesége filmadaptációjában annak idején Rachel McAdams és Eric Bana játszották a főszerepeket, most azonban Rose Leslie és Theo James veszik át a helyüket.

Az időutazó felesége
Forrás: YouTube

A sorozathoz pedig megérkezett az első előzetes is, amely nemcsak a két színész közti szenvedélyes kémia jelenlétét mutatta meg, hanem a már jól ismert történet izgalmas és érdekfeszítő új köntösbe öltöztetett cselekményét is.

Az időutazó felesége című minisorozat 6 részből fog állni, amely most is Clare és Henry történetét meséli el, csak egy kicsit mélyebben és jobban kibontva. Nagyobb hangsúlyt kap a házasságuk, illetve a kapcsolatuk hullámvölgyei, és arról is képet kapunk, hogyan hidalták át az időutazás miatti távolságot.

Az időutazó felesége
Forrás: Northfoto

„Ez egy veszteségtörténet, de nem tragédia. Egy időutazóról szól, de nem sci-fi” – mondta korábban Steven Moffat producer a sorozatról. „Clare és Henry idők óta hullámzó kapcsolata ellenére ez egy nagyszerű, hétköznapi szerelem története – de nem feltétlenül ebben a sorrendben.”

Tehát a drámák mellett a szerelem és a boldogság is jelen lesz a szériában, amelynek hivatalos előzetese után nem sokkal az is kiderült, hogy május 15-én debütál az HBO Max-on.

https://www.youtube.com/watch?v=aoYXtKF_g1Y
Forrás: variety.com