Barion Pixel 7 hajszín, amely a szakértők szerint 2022-ben tarolni fog – Coloré

7 hajszín, amely a szakértők szerint 2022-ben tarolni fog

2021. 12. 15.

Ez az év is elszaladt, de már itt is van a 2022 hajszín trendjének előrejelzése!

Ha hihetünk a guruknak, akkor az új esztendőben is lesznek extravagáns és meghatározó hajszíntrendek, melyeket mindenki örömmel visel majd.

2022 Hajtrendek
Forrás: Pexels

Nikki Lee sztárfodrász szerint a pandémia elmúlt két évében mindenki kénytelen volt minimalista stílusban gondolkodni, emiatt viszont 2022-ben még azok is merészebb váltásokat fognak eszközölni magukon, akik amúgy évekig ragaszkodtak egy-egy árnyalathoz vagy színhez. Lássuk, milyen színekre válthatunk jövőre, ha lépést akarunk tartani a trendekkel!

A “drága szőke” elnevezés ihletője Paris Hilton, akinek szőke tónusa továbbra is irányadó a világosak között. A jégszőke hajtömeget sötétebb kiemelések és alapok teszik krémesen lággyá.

„Kiugró fürtök” bolondíthatják meg a göndör tincsek viselőit. Az egységes színt fürtönként kell átvezetni egy másik árnyalatra. A trend nagyon kreatív és változatos eredményt hozhat a viselőjének.

Az „Éjféli barna” színt Megan Fox népszerűsítette 2021-ben. Attól függően, hogyan vetül rá a fény, látszódhat majdnem feketének és sötétbarnának is. A hamvas csillogás pedig a ráadás.

Különleges újdonság a „szomszéd lány vörös”, ami szőkéknek és vöröseknek könnyen megvalósítható trend. A töveket kell felemelni és kiemelni eperszínű vagy rezes tónusokkal.

Az „élénk átfedések” már megjelentek korábban is, de aki igazán merész, az ezekben biztosan önmagára talál. Az alapot sötétre és egységesre kell festeni, majd jöhet egy színben egészen merész váltás, a hajvégek felé világosítva.

A „pirított karamell” árnyalat lehetőséget ad a barnáknak a megújulásra. A technika továbbra is melegséget sugároz. Az alap barna színt réz, gesztenyebarna vagy karamell tónusokra tanácsos átcsavarni, így még dúsabbnak is hat majd a hajkoronánk.

„Réz dimenziók” fantázia névre keresztelték a rezes, eperszínű tónusok szőkébe való átvezetését. A végeredmény egészen elképesztő, ahogy a sötét, vörös alap fokozatosan átmegy krémszőkébe. Garantáltan mindenki észrevesz ezzel!

Forrás: instyle.com