Barion Pixel 10 nő, akik jól beintettek a természetnek és megmutatták, milyen vonzó, nőies és szép az ősz haj – Coloré

10 nő, akik jól beintettek a természetnek és megmutatták, milyen vonzó, nőies és szép az ősz haj

2024. 06. 02.

Jack Martin sztárfodrász szerint az ősz haj sosem megy ki a divatból. Állítását képes bizonyítékokkal is alátámasztotta munkássága során, ezekből szemezgettünk egy csokorra valót.

Hosszas listát írhatnánk a nőkre nehezedő társadalmi nyomásokról, közülük is előkelő helyen végeznének a külsővel szemben támasztott elvárások: a bőr, a köröm és a frizura mindig legyen makulátlan, utóbbi esetén be kell festeni az előbukkanó ősz hajszálakat, hiszen azok ellentétesek a szépségkultusszal. Szerencsére egyre többen kiállnak a természetesség mellett, és megmutatják, hogy ősz hajjal is lehet fiatalos, nőies a külső. Jack Martin sztárfodrász is erre ösztönzi vendégeit, a férfi ráadásul az elmúlt években előtte-utána fotókon dokumentálta az elképesztő átalakulásokat. Ezekből mutatunk párat, így ha eddig netán kételyeid voltak, reméljük ezek után bátran felvállalod ősz tincseidet.

Csodás nők, akik megmutatták, mennyire vonzó, nőies és szép az ősz haj

A fodrász szerint 5-6 évvel ezelőttig az ősz haj az öregség jele, egyfajta tabu volt, amit a nők minden erejükkel megpróbáltak elrejteni. Manapság azonban már nem ez a helyzet, egyre inkább előtérbe kerül a természetesség.

ősz Haj átalakulás
(Kép forrása: Jack Martin via BoredPanda)

Ahogy Martin fogalmaz, az USA-ban több üzletasszony azért sem festeti a haját, mert őszen érettebbnek látják önnön külsejüket, és tapasztalataik szerint a munkában is komolyabban veszik őket.

ősz Haj átalakulás Hosszú Haj
(Kép forrása: Jack Martin via BoredPanda)

Ha valaminek, akkor az ősz haj és a rövid fazonok népszerűségének mindenképp jót tett a covid, a korlátozások miatt ugyanis sokan nem jutottak el fodrászhoz, és a természetesség jegyében hagyták lenőni hajukat. Martin fotói pedig bebizonyítják, hogy a fehér tincsek is nőiesek és szépek.

Vállig érő ősz Haj átalakulás
(Kép forrása: Jack Martin via BoredPanda)

#batorvagyok

#cosmovagyok

/divat/haj/10-osz-haj-elotte-utana/