Barion Pixel Paris Hilton közös számot akar csinálni Lindsay Lohannel, annak ellenére, hogy közel 20 éve ellenségek – Coloré

Paris Hilton közös számot akar csinálni Lindsay Lohannel, annak ellenére, hogy közel 20 éve ellenségek

2024. 09. 27.

Paris Hilton szerint igazán ikonikus lenne egy remixet készíteni az ismét csúcson lévő színésznővel.

Paris Hilton, mint reality-sztár, Lindsay Lohan pedig mint színésznő tört énekesi babérokra és mindketten lehoztak a kétezres években pár slágert. A két sztár élete sosem volt botránymentes, de mindketten szerethető karakterek, akik között egy kollaboráció valóban ütős lehetne.

Paris Hilton és Lindsay
Forrás: Michael Caulfield/gettyimages

Paris Hilton most új albummal, az Infinite Icon-nal rázza fel a pop világát. A lemezen együtt dolgozott Siával, de az albumon Megan Thee Stallionnal, Meghan Trainorral és Rina Sawayamával is van közös zenéje. A New York Magazine-nak adott interjújában Hiltont arról kérdezték, hogy együttműködne-e valaha egykori ellenségével, Lindsay Lohannal, és a válasz határozott igen.

Most éppen egy remixalbumot állítok össze. Annyira ikonikus lenne egy remix vele. Imádom Lindsay-t. Beteg volt az albuma, a kedvencem a Rumors tőle. Mindketten felnőttek lettünk azóta, működhetne a dolog.

A kettejük ellentéte 2006-ra nyúlik vissza, de egy 2022-es műsorban Paris azt mondta, azóta rég megbékéltek. Lindsay épp befejezte a Nem férek a bőrödbe című film folytatásának forgatását Jamie Lee Curtis-szel, így talán volna is ideje meg kedve egy ilyen együttműködéshez.

Forrás: US Weekly
Borítókép forrása: Chris Polk/gettyimages