Barion Pixel Botrányok és házipornó után így él most Paris Hilton: 180 fokot fordult a világa – Coloré

Botrányok és házipornó után így él most Paris Hilton: 180 fokot fordult a világa

2024. 05. 09.

Van egy mondás, miszerint a nem túl erkölcsös és tisztességes nőkből lesz a legjobb feleség és anya. Paris Hilton is bizonyítja.

A botrányairól híressé vált szőke szépség megmutatta magát a filmvásznon is, de énekesnőként kevesen ismerik. Pedig hamarosan újabb kislemeze jelenik meg.

A szőkeség azonban nemcsak emiatt nagyon elfoglalt, hanem most már kétgyermekes édesanyaként is helyt kell állnia. De múlt héten jelent meg a könyve Toxic: Women, Fame and the Tabloid 2000s címmel, amelyből dokumentumfilm is készül.

Paris Hilton felhagyott a megbotránkoztató életmóddal?

Azt kevesen tudják a mindig is fényűzésben élő, a cseppet sem visszafogott viselkedésű Hilton kisasszonyról, hogy e mögött mi minden húzódik. Mára már 2 kicsi gyermek nevelése is a feladatai közé tartozik, de az is kevésbé ismert róla, hogy igazán ügyes üzletasszony.

11:11 Media

Manapság lefoglalják gyermekei, de a lassan 3 éve működő cége, a 11:11 Media is követel tőle. Bruce Gersh-hel együtt alapították, amelynek elnöki posztját és az operatív iroda vezetését Gersh látja el.

Maga a cég összetett, ugyanis három területet foglal magába: tartalom, közösség és kereskedelem. A szőke színész- és énekesnő hatalmas rajongói táborát a cége által vállalt munkáknál is felhasználják. Ennek is köszönhető, hogy a Walmart számára készített projektje az 500 milliós elérést produkálta.

Úgy érzem, minden, amit csinálok, nagyon hiteles számomra. Nem tenném fel a nevemet egy termékre, hacsak nem olyasvalami, amit szeretek, és ez annyira izgalmas számomra. Mindig is arról álmodoztam, hogy parfümöm legyen, és idén a 30. parfümöm kiadására készülök.

Folyamatosan változik a világ, vele együtt mi és ezáltal az életünk is. Ennek igazán hiteles és híres példája Paris Hilton.

Nyitókép forrása: Getty Images
0 /eletmod/sztarok/igy-el-most-paris-hilton/