Barion Pixel Vogue Life In Looks – híres nők élete ruhákban elmesélve – Coloré

Vogue Life In Looks – híres nők élete ruhákban elmesélve

2022. 02. 20.

Ruhaköltemények, ikonikus darabok, szoknyák, kosztümök és felejthetetlen szettek – a Vogue Youtube-csatornáján színésznők, énekesnők, modellek és más hírességek mesélnek életük meghatározó ruháiról.

Aki egy kicsit is otthon van a divat és a celebek világában, az emlékszik Jennifer Lopez zöld Versace-ruhájára, Gwen Stefani kihívó vörös szőnyeges öltözékeire, és Victoria Beckham válltöméseire. A Vogue magazin Youtube-csatornáján futó megannyi videósorozat közül ez az egyik legérdekesebb, hiszen az interjúalanyok egy képeskönyvet lapozgatva nosztalgiáznak életük emlékezetes outfijein, miközben személyes sztorikat, háttérinfókat osztanak meg.

Vogue
Forrás: Youtube

Minden ruhának története van, ez a videósorozat pedig alaposan alátámasztja ezt a mondást. Hogyan emlékszik vissza Salma Hayek azokra az időkre, amikor latin-amerikai származásúként egy divattervező sem akarta őt öltöztetni? Miért döntött úgy Halle Berry egy casting előtt, hogy rövidre vágja a haját? Miért nem gondolt soha magára Dolly Parton divatos nőként? A Vogue-csatornáján kiderül!