Barion Pixel Cara Delevingne kacsalábon forgó palotája – Coloré

Cara Delevingne kacsalábon forgó palotája

2021. 07. 18.

Cara Delevingne az Architectural Digest-nek adott videóinterjújában fedte fel lélegzetelállító házának titkait.

A 28 éves modell, színésznő egészen különleges otthont álmodott meg magának. Elképesztő terveit Nicoló Bini építész keltette életre. A videóban Cara az Alíz csodaországban Kalaposához hasonlította Binit, aki a modell kaotikus ötleteit strukturált formába öntötte. 


A ház eredetileg a harmincas években épült, korábbi tulajdonosai fekete-fehér világa túl sivárnak bizonyult Delevingne számára, aki így a színpaletta ezernyi árnyalatával oldotta fel a jin-jang stílust. A különböző tematikájú szobák a modell fantáziáját dicsérik. A ház tulajdonosa a dzsungelre emlékeztető nappaliból gyakran rollerrel gurul át a konyhába, vagy a játékszobába, amit leginkább Hugh Hefner stílusa határoz meg. (Egy, Hefner arcával díszített játékgép a szoba éke.) 

Cara Delevingne Haz Berendezes Napijo
Kép forrása: Youtube

Cara fürdőszobáját David Bowie inspirálta. Képmása mellett furcsa dobozok tűnnek fel a modell mellékhelyiségében: japán puzzle dobozok sorakoznak a mosdókagyló mellett. 

A modell brit származása persze a házban is megmutatkozik: az emeleten külön kalaposszoba helyezkedik el. Ahogy az talán már a leírásból is érzékelhető, Cara házának óriási terei a legérdektelenebbek figyelmét is felkeltik. 

A videóban minden alkalommal előbújik olyan részlet, amire az első alkalommal fel sem figyeltünk. Valószínűleg azért, mert olyan dolgok vonják el a figyelmünket, mint Delevingne vagina-alagútja, vagy póker szobája, amiktől minden jó érzésű néző valószínűleg sokkot kap. 

Megdöbbenés ide vagy oda, Cara Delevingne otthona mindenképp megér minimum egy pillantást! 

Borítókép forrása: YouTube