Barion Pixel Vágási Feri az internetbe, a Nagymama a mesterséges intelligenciába szállt be! – Coloré

Vágási Feri az internetbe, a Nagymama a mesterséges intelligenciába szállt be!

2024. 07. 04.

Az év legnagyobb durranásával készül Pataki Éva. Az írónő a Nagymama és a mesterséges intelligencia című könyvében arra keresi a választ; hogyan találja meg egy szépkorú asszony a mai, modern világban a helyét és vajon az AI ebben mennyire segíthet neki?

Maxresdefault
Forrás YouTube

Miről szól a Nagymama és a mesterséges intelligencia?

Hiszen, tételezzük fel, mire Kobak felnő, még létezik könyv, és lesz, aki olvas, és esetleg Kobak kezébe kerülnek a könyveim, és feltűnik neki, hogy mindenkiről szó esik, a testvéreiről, az unokatestvéreiről, a barátnőkről

10786987 4

Elkészült hát a népszerű sorozat legújabb kötete, amelyben a Nagymama ezúttal is komoly kihívások elé néz. Férje, a Gyerekdoki aggasztó szívbetegsége, valamint (ezzel némileg összefüggésben) titokzatos pittyegések a férj telefonján, a digitális korba született unokák rejtélyes világa, a véletlen egybeesések volt gimnáziumi szerelme, Gönczi és az ő élete között, és legfőképpen az idő hol száguldó, hol megtorpanó, különös természete a Nagymamát arra sarkallja, hogy a mesterséges intelligenciához forduljon támogatásért és megnyugtató válaszokért.

/szelavi/kultura/vagasi-feri-nagymama-mesterseges-intelligencia-ai/