Barion Pixel Volument a hajnak: ezek a legnőiesebb frizurák 40 felett – Coloré

Volument a hajnak: ezek a legnőiesebb frizurák 40 felett

2024. 07. 06.

Nemcsak a bőr, de a haj is változik az idő múlásával, érdemes azonban leszögeznünk: 40 felett sem kell unalmas vagy stílustalan frizurákat hordani.

Ha elmúltál negyvenéves, valószínűleg szembesültél vele, hogy a hajadnak már nem ugyanolyan a textúrája, mint korábban, de ez nem feltétlenül jelent ám gondot, csupán másként kell kezelned.

Hollywood sztárfodrászai is teljesen máshogy stylingolják a 40, 50 és 60 év feletti hölgyeket, mint a fiatalabb kollégáikat, azonban ez véletlenül sem jelenti azt, hogy mamis hajakat készítenének nekik.

Általában azért választják a profik a rövidebb stílusokat, mert dúsabb, teltebb hatást keltenek, de nem kell a hosszabb, nőiesebb fazonokról feltétlenül lemondani a hajszálak elvékonyodása miatt sem.

Volument a frizurának!

Michelle Pfeiffer nem szívesen váltana rövid hajra, ezért váll alá érő tincseit mindig megemelt volumenűre formáztatja, és sosem hagyja, hogy lelapuljon a frizurája. A legjobb trükk a dúsabb hajért, ha megemeled elől a frufru részt, és az egyik irányba hajtod át.

michelle pfeiffer
Kép forrása: Northfoto

#cosmovagyok

Folytatás a következő oldalon!

/divat/haj/legnoiesebb-frizurak-40-felett-divat/