Barion Pixel Készült a halálra: Komoly döntést hozott Tompos Kátya a betegsége miatt! – Coloré

Készült a halálra: Komoly döntést hozott Tompos Kátya a betegsége miatt!

2024. 07. 05.

So

Szinte még mindig hihetetlen, hogy egy hónappal ezelőtt örökre lehunyta a szemét Tompos Kátya. A 41 éves színésznő 6 éven keresztül küzdött a gyilkos kórral, pár nappal ezelőtt helyezték örök nyugalomra. Kátya barátja, Hrutka Róbert a Best podcastjában arról mesélt, Kátya milyen fontos , hittel és vallással kapcsolatos döntést hozott a betegségét követően.

Tompos Kátyát a Farkasréti temetőben heleyezték örök nyugalomra / Kép forrása: RTL
Tompos Kátyát a Farkasréti temetőben heleyezték örök nyugalomra / Kép forrása: RTL

Tompos Kátya döntése

A zenész – családján és a párján kívül – ismerte talán legjobban Kátyát, ő volt az, aki 6 évvel ezelőtt az első között értesült a színész-énekesnő betegségéről. Kátya a súlyos diagnózist követően komoly elhatározásra jutott; megkeresztelkedett.

„Elképesztő, ahogyan végigcsinálta, illetve, ahogyan felkészült erre az egészre, mert már benne volt a lehetőség, amikor az ember átlép egy bizonyos határt… Nagyon szűk az a mezsgye, ahol létezünk, és nem tudjuk, merre van tovább. Ezt Kátya elképesztően szerényen, visszahúzódva élte. Azt nem tudta, hogy meghal majd. Mindig amikor egy halvány reménysugár felmerült – hála istennek, volt mellette egy orvos barátja, aki el tudta neki magyarázni, megértetni vele, hogy mi ez a folyamat, s ő találta például a további kezeléseket –, felkészült valahol rá, azért is keresztelkedett meg” – fejtette ki.

0 /eletmod/sztarok/keszult-a-halalra-tompos-katya-dontes-rak/