Barion Pixel Hihetetlen! Rosario Dawson 44 évesen nagymama lesz – Coloré

Hihetetlen! Rosario Dawson 44 évesen nagymama lesz

2023. 12. 16.

Még friss az emlékünk, amikor a Men in Black üdvöskéjeként, Rosario Dawson harcolt a földönkívüliekkel, most meg hirtelen nagyi lesz.

Rosario Dawsonnal is szalad az idő, bár azért annyira nem gyorsan, hiszen még mindig csak 44 és karrierje csúcsán van. Most épp az Ashoka sorozattal szerez újabb rajongókat magának, a Star Wars-nak és a Disney+-nak. Miközben harcos padawant alakít a képernyőn, nemrég elárulta egy interjúban, hogy nagymama lesz.

Rosario Dawson
Forrás: Axelle/Bauer-Griffin/Getty Images

Rosario 2014-ben fogadta örökbe lányát, az akkor 11 éves Isabellát. A lány nevelőszülőknél volt, de a színésznő ismerte a vér szerinti anyát, és úgy döntött, magukhoz veszik férjével a kiskamaszt. Isabella azóta 21 éves nővé cseperedett és hamarosan megszületik első gyermeke.

Azt nem árulta el a sztár, mikor érkezik pontosan az unoka, csak, hogy valamikor 2024-ben. Nagyon izgalmasnak találja ezt és várja, hogy a baba majd “Glamma”-nak szólítsa.

A képregény írással is foglalkozó Dawson szinte mindig távol tartotta lányát a reflektor fénytől, nem osztott meg dolgokat róla. 2021-ben kivételt tett, amikor Apák napja alkalmából köszöntötte közös képekkel a saját nevelőapját, aki egyben Isabella nagypapája.

Rosario büszke arra az utazásra, amit itt a Földön tesz, hogy őt sem a biológiai apja nevelte, mégis a legnagyobb szeretetben és fontos üzenetnek tartja azt is, hogy ő sem egy kisbabát fogadott örökbe. Élete hatalmas példa az emberiség számára, mitől is család a család.

A színésznőt legutóbb a Kísértetkastély című szellemkomédiában láthattuk a mozikban és a Disney+ kínálatában, bár a film nem kapott túl jó kritikákat, annak ellenére, hogy olyan szereplők játszanak még benne, mint Jared Leto, Owen Wilson vagy épp Danny DeVito.

Forrás: JustJared
Borítókép forrása: Rich Fury/Getty Images