Barion Pixel „A szuperhősködős napjaimnak vége” – megérkezett a Thor 4 első ízelítője – Coloré

„A szuperhősködős napjaimnak vége” – megérkezett a Thor 4 első ízelítője

2022. 04. 18.

Alig három hónap, és itt van a Szerelem és mennydörgés alcímet kapott Thor 4 premierje, ma pedig megérkezett az első előzetes a Marveltől.

Ezeket a kezeket egykor harcra használtam… most már csak a béke alázatos eszközei. Rá kell jönnöm, hogy pontosan ki is vagyok” – kezdődik Thor (Chris Hemsworth) soraival a régóta várt Thor 4, vagyis a Thor: Szerelem és mennydörgés teasere, majd felcsendül a Guns N’Roses Sweet Child O’Mine-ja. A másfél perces videó elején a hősködéssel felhagyó Thor elülteti a Vihartörőt egy hegy tetején, hogy aztán az a következő snittre hatalmas, lombos fává nőjön. Jógázó, önmagát kereső, Bosszúállókos sapkában láncokkal edző, filozofikus közhelyeket durrogtató Mennydörgés Istenét láthatunk a továbbiakban, ami őszintén szólva engem kicsit csalódottá tett. Erre vártunk eddig? A nyilatkozatok szerint ez a film sokkal másabb lesz, mint az eddigi Thor-filmek, érzelmesebb, szerelmesebb mozira kell számítanunk, kérdés, hogy ez milyen reakciót vált majd ki a rajongókból. Lássuk is az előzetest:

Ahogy azt sejteni lehetett a 2019-es Bosszúállók: Végjátékból is (amikor utoljára láttuk Hemsworth karakterét), a Galaxis őrzői nagy szerepet kapnak az utolsó Thor-moziban, hiszen a skandináv isten velük utazott tovább a film végén, jelenlétük pedig biztosíték arra, hogy humorból most sem lesz hiány. Közben pedig Valkűrre (Tessa Thompson) hagyta Új-Asgard irányítását, ami a videó alapján egy kis halászfaluból egész szép városkává épült.

Feltűnik majd a filmben Christian Bale, aki Gorrt, az istenek mészárosát fogja alakítani, a mozit pedig a Thor: Ragnarökhöz hasonlóan az új-zélandi Taika Waititi rendezi, aki azt nyilatkozta az alkotásról: „Ez a legőrültebb film, amit valaha csináltam„.

Thor 4
Forrás: Youtube

A kedvcsináló vége felé pedig befut Natalie Portman is, aki Thor nagy megdöbbenésére magához hívja a Mjölnirt, aki engedelmeskedik neki – úgy tűnik, ha neki már nem is kell az ereje, Portman karaktere, Jane Foster él a lehetőséggel. Többek között visszatér majd Korg, valamint a Nagymester (Jeff Goldbum) is, de ha igazak a pletykák, ez lesz az első Thor-film, amiben nem lesz benne a csínytevés istene, Thor féltestvére, a közönségkedvenc Loki (Tom Hiddleston).

A Thor 4-et július 7-én mutatják majd be a hazai mozik és ez lesz a Marvel Filmuniverzum 29. alkotása.