Barion Pixel Jonathan Bailey a Bridgerton harmadik évadáról mesélt – Coloré

Jonathan Bailey a Bridgerton harmadik évadáról mesélt

2023. 11. 20.

A Bridgerton család rajongói örülhetnek, ugyanis Jonathan Bailey (Anthony Bridgerton) szerint közeledik az új epizódok premierje a Netflixen.

Hamarosan érkezik a Bridgerton harmadik évada

Jonathan Bailey, aki a legidősebb Bridgerton-testvért, Anthonyt alakítja a Netflix sikersorozatában, a következő évad kezdetéről és a forgatásról mesélt.

Az ismert színész az új sorozatban, az Útitársakban (Fellow Travelers) nyújtott alakításáról, valamint zsúfolt időbeosztásáról mesélt Andy Cohennek a SiriusXM’s Radio Andy című műsorában. Illetve arról is mesélt, hogy várhatóan hamarosan elkezdődik a sokak által várt harmadik évad promóciója.

Bármi megtörténhet bármikor

– kezdte Jonathan Bailey, utalva azokra a promóciós tevékenységekre, melyeket Netflix-premier előtti hetekben láthattunk majd. Hozzátette, hogy a nézőknek legalább négy hete lesz majd a promóció kezdetétől a sorozat tényleges bemutatásáig.

Bridgerton család
Kép forrása: A Bridgerton család / Netflix

Jonathan Bailey két évadon keresztül alakította Anthonyt, Bridgerton vikomtját a romantikus drámában, a második évadban pedig egy szerelmi háromszög középpontjában állt az Indiából érkezett nővérekkel, Kate és Edwina Sharmával (Simone Ashley és Charithra Chandran). Bár a harmadik évadban is jelen lesz, a következő évad a meglepően szenvedélyes sorozatból Colin Bridgerton és Penelope Featherington romantikájára fog koncentrálni.

Jonathan Bailey elmondta, hogy bár még mindig jelen lesz az 1813-as Londonban, át fogja adni a stafétát Luke Newtonnak és Nicola Coughlannak.

Jonathan Bailey egyik forgatásról a másikra rohant

Az interjúban Bailey beszélt a rohanó időbeosztásáról is, beleértve egy olyan hetet, amit az Útitársak, A Bridgerton család és a közelgő Wicked musical filmes adaptációja között ingázva töltött. A színész elárulta, hogy volt egy „hihetetlenül érzelmes” napja, amit egy „San Franciscó-i AIDS kórterem ágyában fekve” kezdet az Útitársak forgatásán.

Hozzátette:

Amint befejeztem, egyenesen a repülőtérre mentem, kb. négy órát aludtam. Heathrow-n felvettek, egyenesen egy régenskorszaki bálba mentem, begöndörítették a hajamat. Aztán ott maradtam két napig. A legutolsó napon az Oz Dust bálba mentem, és táncoltam Arival [Ariana Grande], majd visszarepültem, és nem volt egy szabadnapom sem.

A Bridgerton család új évadának premier dátumáról még nincs információ, de Netflix korábban megerősítette, hogy 2024-re tolták a bemutatót.

divat kvíz, Jonathan Bailey
Kép forrása: A Bridgerton család / Netflix

Forrás: Huff Post

Borítókép forrása: A Bridgerton család / Netflix