Barion Pixel A Bridgerton család folytatásáról A Netflix Tudum rendezvényén láthattuk az első fotókat – Coloré

A Bridgerton család folytatásáról A Netflix Tudum rendezvényén láthattuk az első fotókat

2023. 06. 18.

A képeken Penelope és Colin szerelmes pillanataiba kapunk bepillantást, de azért túl sokat még nem árulnak el a rajongók számára A Bridgerton család folytatásából.

A Netflix Tudum Fesztivál egy globális popkulturális esemény, amely a Netflix eredeti filmjeivel és televíziós sorozataival foglalkozik, és amelyet évente rendeznek meg a brazíliai São Paulóban. Itt jelen vannak a filmek és szériák szereplői is, de vadi új beharangozókat és kedvcsináló előzeteseket is be szoktak mutatni. A 2023-as Tudum-on többek között A Bridgerton család 3. évadáról is érkeztek új információk.

A Bridgerton család
Forrás: Netflix

Mint ismeretes, a Bridgerton család 3. évadában Colin Bridgerton (Luke Newton) és Penelope Featherington (Nicola Coughlan) kapcsolatát követhetjük nyomon, miközben a lány továbbra is kettős életet él Lady Whistledownként (Julie Andrews a narrátor).

A Twitteren is bemutatott fotókon látható Penelope, amint gondterhelten ül az ablakban, láthatjuk Colint boldogan mosolyogni, valamint a két ifjú egymásra vetett szerelmes pillantását is láthatjuk végre – már ha hihetünk a szemünknek.

Az új évadban három új karaktert is köszönthetünk majd, akik igencsak felkavarják az arisztokratikus társaság szokásos báli szezonját. Harry Dankworth (James Phoon), Lord Debling (Sam Phillips) és Marcus Anderson (Daniel Francis) kerül majd a Bridgerton család közelébe.

A Bridgerton család
Forrás: Netflix

Shonda Rhimes ügyvezető producer elmondta, hogy az évadok nem követik az eredeti Bridgerton könyvek sorrendjét, amint azt a 3. évad is bizonyítja, hiszen Penelope-ra és Colinra összpontosít, míg Julia Quinn eredeti regényének harmadik könyve, az Egy úriember ajánlata Benedict Bridgerton (Luke Thompson) történetét meséli el, aki Sophie Beckett-nek udvarol.

A Tudum fesztivál egyébként a nevét a Netflix bejelentkező hanghatásáról kapta, ami kissé esetlen, de azért vicces. A 2023-as rendezvény június 16-18 között került megrendezésre, és A Bridgerton család mellett mutattak be részletet a Squid Game folytatásából, a Vaják új évadából, Jenna Ortega beszélt a Wednesday 2. évadáról, kiderült, hogy a Stranger Things 5. évadában feltűnik majd Linda Hamilton is, és beharangozták az Avatar: az utolsó léghajlító sorozatot is.

Forrás: People
Borítókép forrása: Netflix