Barion Pixel Amit a Bridgerton család 3. évadáról tudni lehet eddig – Coloré

Amit a Bridgerton család 3. évadáról tudni lehet eddig

2023. 09. 15.

A Netflix még 2021. április 13-án bejelentette, hogy berendelte a Bridgerton család harmadik és negyedik évadád is, sőt azóta láthattuk a Sarolta királynő spinoff-ot is.

A Julia Quinn által írt nyolc részes regényből álló a Bridgerton család Shonda Rhimes producer Shondaland kreatív birodalma alakította át a Netflix számára, amely a névadókat követi nyomon. A család feje az özvegy Violet matriarcha (Ruth Gemmell), aki igyekszik nyolc gyermekének a legkiválóbb férjeket és feleségeket megcsípni, de persze ebbe mindig közbeszól a szerelem és a romantika.

Bridgerton család
Forrás: Netflix

Az első évad Daphne (Phoebe Dynevor) férjkeresését és váratlan kapcsolatát mutatta be Simon Bassettal, Hastings hercegével (Regé-Jean Page), ami akkora siker lett, hogy félő volt, nem tudják megugrani a lécet a második etapban. De sikerült. Egy teljesen más történettel jött a legidősebb testvér, Anthony (Jonathan Bailey) románca a zabolázatlan távoli szépséggel, Kate Sharmával (Simone Ashley), és ez is rendkívül szórakoztató és izgalmas lett. Közben persze a háttérben épültek a további szereplők közti szálak is, és már tudni lehet, hogy a regényekkel ellentétben a 3. évadban Penelope Featherington (Nicola Coughlan), azaz Lady Whistledown és Colin Bridgerton (Luke Newton) románcára kerül a fókusz. Az eredeti sorrend szerint Benedict (Luke Thompson) története következne.

jelmez Bridgerton
Forrás: Northfoto

A harmadik évadnak nincs még premier dátuma, de a készítők szerint, már nagyban zajlik a gyártás, feltehetőleg 2024 év elején kerül majd a Netflixre. Azt már azonban tudni lehet, hogy bár a Bridgerton család első évadának főhősei nem tértek vissza, Daphne rövid szereplését leszámítva, a második évad főhősei, Kate és Anthony bizony a harmadik évadban is fajsúlyosan jelen lesznek, sokak örömére. Románcuk kibontakozik és el fognak tudni merülni egymás szerelmében.

Regé-Jean Page viszont azt mondta, a 3. évadban sem fog cameózni, a hölgyek nagy bánatára. Lesz rengeteg új szereplő, és fókuszba kerül Francesca Bridgerton, a karaktert azonban Ruby Stokes helyett már Hannah Dodd fogja alakítani. A forgatás nagyjából egy évvel ezelőtt kezdődött el Londonban, így már mindenki nagyon várja, hogy képernyőre kerüljön. A sztárok akkor üzentek is egy videón a rajongóknak.

A Netflix rajongói fesztiválján, a TUDUM-on pedig korábban már bemutattak fotókat Penelopéról és Colinról, akik a hivatalos szinopszis szerint hasonló keretbe kerülnek, mint anno Daphné és Simon. Colin igyekszik majd férjet találni barátjának Pennek, aki elnyomja a fiú iránt érzett szerelmét. De a sok együttlétnek az lesz a vége, hogy Colin is ráébred, többet érez a lány iránt, és ő az egyetlen, aki teljes mélységében ismeri és szereti az ifjú Bridgertont.

Forrás: Elle
Borítókép forrása: Netflix