Barion Pixel Családi titkok újratöltve: Ma érkezik a Hatalmas kis hazugságok írónőjének új sorozata a Skyshowtime-ra: Mutatjuk kik a főszereplői! – Coloré

Családi titkok újratöltve: Ma érkezik a Hatalmas kis hazugságok írónőjének új sorozata a Skyshowtime-ra: Mutatjuk kik a főszereplői!

2024. 04. 23.

Áprilisban újabb érdekes tartalmakkal jelentkezik a Skyshowtime. Köztük lesz az Apples Never Fall is.

Egy bestseller regény szolgál az Apples Never Fall című új sorozat alapjául, amelyet Liane Moriarty írt. Az ausztrál írónő tollából született meg a Hatalmas kis hazugságok és Kilenc idegen című sikerkönyvek is, amelyekből már szintén készült sorozat, többek között Reese Witherspoon és Nicole Kidman főszereplésével.

Skyshowtime Apples Never Fall
Kép forrása: John Nacion / Contributor / Getty Images

Jön az Apples Never Fall

Az első évaddal jelentkező sorozat egy tökéletes család történetét mutatja be. A már-már túl idillikus életbe egy nő váratlan bekopogtatása hoz csavart és izgalmakat. A főbb szerepekben Sam Neill, Annette Bening, Alison Brie, Jake Lacy, Conor Merrigan-Turner, Essie Randles látható. Az epizódokból kiderül, hogy a tökéletes család képe csak a felszín és a mélységeben sötét titkok lapulnak.

Az első 3 rész április 23-től, azaz mától látható a Skyshowtime-on, a többi pedig heti rendszerességgel kerül fel.

Mi látható még a Skyshowtime-on?

Ha imádtad a Bazi nagy görög lagzi első két részét, akkor készíts magad, mert jön a 3. rész. Újból láthatjuk a kedvelt karaktereket és megint egy nagy, talán a legnagyobb görög lagziba csöppenhetünk bele. Igaz, hogy erre április 8-ig várni kell.

A nagydumás plüssmackó, Ted is visszatér a kisképernyőre. A cseppet sem visszafogott természetű és szájú játékmedve fél órás epizódokkal szórakoztatja a nézőket.

Az első 4 rész már látható, a többi (összesen 8) pedig április 11-től lesz látható a Skyshowtime-on.

Nyitókép forrása: Skyshowtime