Barion Pixel Anya futtatja kisfiát: Márciusban érkezik az év botránysorozata a Skyshowtime-ra Julianne Moore főszereplésével – Coloré

Anya futtatja kisfiát: Márciusban érkezik az év botránysorozata a Skyshowtime-ra Julianne Moore főszereplésével

2024. 02. 09.

Egy sorozatot ajánlunk a figyelmedbe a SkyShowtime-on Julianne Moore főszereplésével. Lehet, hogy rákattansz?

Anyává válni sem egyszerű a szülés fájdalma miatt, de jó anyának lenni talán a legnehezebb. Minden szülő jobb életet remél gyermekének, de Julianne Moore ezt egy újabb szintre emeli a SkyShowtime-on elérhető sorozatában.

Julianne Moore
Kép forrása: Rodin Eckenroth / Stringer / Getty Images

Julianne Moore, mint az anyák feketebáránya?

Az Oscar- és Golden Globe-díjas színésznő ezúttal egy vérmes anya szerepében mutatja meg, hogy milyen egy mindenre elszánt anya a Mary & George sorozatban.

A gátlásokat nem ismerő asszony a fiának jobb életet szeretne és úgy gondolja, hogy a király mellett ez megvalósulhat. ezért tudatosan arra készítette fel fiát, hogy a király szeretője legyen. A fia szerepében a Vörös, fehér és királykék című nagysikerű film sztárja, Nicholas Galitzine látható.

Skyshowtime Mary And George
Skyshowtime Mary And George

Igaz történet alapján

Ha azt gondolod, hogy micsoda merész elgondolás és történet ez, akkor kapaszkodj meg, mert valós törtnet ihlette. Mary Villiers, Buckingham grófnője volt, aki második fiában, George Villiersben látta annak lehetőségét, hogy politikai jelentőségű személlyé válhat és a történészek szerint az ifjú George valóban I. Jakab király szeretője volt.

Szex, ármány és intrika?

Naná, hogy számíthatunk csavarokra, csábításra, botrányokra, lázadásra. A tét nagy: bent maradni a királyi udvarban és meghódítani I. Jakab királyt. Az angol nyelvű előzetes alapján a politikai intrikák mellett a szex és dráma is fontos szerepet kap az alkotásban. A sorozat első része március 8-tól látható a Skyshowtime-on.

Nyitókép forrása: Jeff Kravitz / Contributor / Getty Images