Barion Pixel Így tűntek el Julianne Moore szemöldökei – a 62 éves színésznő elárulta tinikori ballépését – Coloré

Így tűntek el Julianne Moore szemöldökei – a 62 éves színésznő elárulta tinikori ballépését

2023. 01. 20.

A vörös fürtjeivel ikonikussá vált, Julianne Moore szeplői bemutatásától a szemöldöke tökéletesítéséig megosztotta tapasztalatait és kedvenc szépségápolási rutinjait.

A friss és természetes arcvonásairól is híres Oscar-díjas Julianne Moore bepillantást engedett a rajongóinak bőrápolási rutinjába, miközben egy új videóban, „A szépség titkai” címmel némi öniróniával ecsetelte külsejének meghatározó apróságait. Videójában elmeséli, mennyire szereti a szeplőit – és azon is viccelődik, hogy mekkora bravúr minden nap megfelelően behúzni a szemöldökét.

A videóban a Kingsman és sok egyéb film sztárja először összeköti haját, majd a Cetaphil’s Daily Facial Cleanser-t használja, ami egy bőrsemleges, így érzékeny bőrre is ajánlott márka. Nevetve vallja be, miközben felviszi a lemosót, hogy :

A bőrápolási rutinom egyre bonyolultabbá vált, ahogy öregszem. Mindig is óvatos voltam a lemosással és a fényvédők viselésével.

Julianne Moore azt tanácsolja a nézőknek, hogy ne használjanak túl durva hámlasztókat, mert szerinte ez több kárt okoz, mint hasznot a bőr védőrétegében. Ezután egy üveg Elastascene szérumot használ, ami kiváló a finom ráncok leküzdésére és a kollagén termelés elősegítésére. Így következhet a Pro Heal nevű C-vitamin szérum és két további termék keveréke; a Sequin Serum 3 és egy antioxidáns védőkrém.

Bonyolultnak tűnik, de nem az.

– teszi hozzá, megjegyezve, hogy ugyanezt a kombinációt használja éjszakai rutinjához.

Julianne Moore
Forrás: Northfoto

Moore külön nyak- illetve dekoltázs krémet, valamint szemkörnyékápolót használ, végül az UV-védelemről sem feledkezik meg.

Édesanyám nagyon szép bőrrel megáldott volt, és mindig aggódott amiatt, hogy leégünk a napon. Három után sem engedett ki minket a strandra, vagy csak egy rövid ideig maradhattunk. Amint léteztek hatékony fényvédők, folyamatosan azokat használtuk.

árulta el a világos, szeplős bőrű szépség.

Apropó szeplők, Julianne Moore nagyon szereti ezeket a szépségjegyeket, ezért csak annyi sminket, illetve alapozót visz fel, hogy az még ne fedje el a szeplőket. A szemöldökéről pedig elárulta a nagy titkot is:

Sokan azt hiszik, hogy a vöröseknek vörös a szemöldöke, de nagyon ritkán van ilyen. Tinédzser koromban nagyjából tönkretettem az egész szemöldökömet, aztán hagytam, hogy benőjön, majd újra kipusztítottam, és most már nem is nő vissza. A szemöldököm berajzolása egy elég nagy napi teljesítmény tőlem.

– meséli viccesen.

Forrás: allure.com
Borítókép forrása: Northfoto
/divat/szepseg/julianne-moore-szemoldoke/