Barion Pixel Emily Ratajkowski 10 tanácsa az újévre, ha kiegyensúlyozott életre vágyunk – Coloré

Emily Ratajkowski 10 tanácsa az újévre, ha kiegyensúlyozott életre vágyunk

2023. 01. 02.

A 30 éves modell és színésznő, Emily Ratajkowski több ezer lájkot gyűjt össze naponta az Instagram oldalán, melynek óriási, 27,6 milliós követőtábora van – és folyamatosan növekszik.

Emily Ratajkowski sokak példaképe, hiszen gyönyörű, sikeres modell, hatalmas márkák arca, világhírű zenészek klipjeiben szerepel és emellett boldog anyuka, aki büszkén mutatja meg időről-időre fedetlen testét. Emily mindezek mellett Hangos feminista és nők százezreit befolyásol a véleményével. Gondolatait és véleményét nem rejti véka alá, legyen szó a kismamák nyilvános szoptatásáról, a patriarchális társadalom elnyomó hatásáról vagy épp a szépségideálokról.

És bár a legnagyobb brandek állnak mögé, ő mégis elérhető marad az emberek számára, igazi nő, két lábbal a földön, akit nem lehet nem imádni. A 2019-es, Sebastian Bear-McClard filmproducerrel tartott esküvőjén például Zara ruhát viselt, és frizuráját és sminkjét saját maga készítette el. Most pedig összeszedtük Emily Ratajkowski 10 tanácsát és módszerét, amivel minden nő boldogabban és tudatosabban vághat neki a 2023-as évnek.

Emily Ratajkowski
Forrás: Northfoto

A legtutibb szépségápoló?

Megszállottja vagyok az Aquaphor Soothing Skin Balmnak, ami egy nagyon sűrű hidratáló. Mindenhova kenem, főleg ha repülök, mert ez az egyetlen dolog, ami valóban mélyen fejti ki hatását. Éjszakára a szemem alá is kenem. Isten ajándéka a földnek, komolyan.

Smink hack?

Mindig pirosítónak használom a rúzsomat. Soha nem használok púderes pirosítót.

Mindig más frizura?

A parókák viselése a legőrültebb dolog nálam. Szerencsére a fodrászomnak (Jennifer Yepez) nagyszerű kollekciója van. Imádom a természetes hajam, de nagyon sok mindent nem lehet vele kezdeni és nem akarom károsítani sem. Parókát hordani olyan, mint kalapot feltenni – imádom!

Így legyél szép!

Azt hiszem, a szépség iránti szeretetem abból fakad, hogy művészeti iskolába jártam, apám pedig festő. A férjem „ujjfestésnek” nevezi, amikor sminkelek. Az arcom a saját, személyes vászonom. Felveszek egy karaktert, és kitalálom az életét. Úgy kezelem, mint egy művészeti projektet; minden nap más ember lehetek. A szépség mögött mindig van egy narratíva.

Parfümből okosan!

Soha ne válassz túl édes illatot, mert az eltelíti a másik embert. És nem is kell agyon fújkálni magad. Én a Paco Rabanne Pure XS For Her-re esküszöm, mert egyszerre ad szabadságot és hatalmat a lelkemnek.

Emily Ratajkowski
Forrás: Northfoto

Rossz napok?

Vannak napok, amikor nem tudok tükörbe nézni, mert elegem van magamból. Olyan napok, amikor nem tetszik, ahogy kinézek, vagy meg akarok változtatni bizonyos dolgokat magamon. Fontos emlékeznünk arra, hogy mikor ilyen rossz hangulatú napunk van, az is el fog múlni, a megrekedt dolgok ismét áramolni fognak és a következő nap ismét csodálatos lehet.

Példakép?

Kim Kardashian a királynő számomra, annyira magabiztosnak tűnik. Amikor lehangoltnak érzem magam, vagy bántanak, azt gondolom: „Légy inkább Kim, és tojj le mindenkit.”

Randi appok?

Amikor a Tinderről és társairól van szó, ne gondold túl. A barátaim megszállottan foglalkoznak ezzel, rajta lógnak, de az igazság az, hogy senki sem fog igazán megérteni téged mindössze öt képből.

Élvezd a pillanatot!

Az esküvő hatalmas dolog egy nő életében, én mégsem akartam az a bolond menyasszony lenni, aki hetekig őrült módon készül, kimerül, kikészül, és a nagy napon egy hárpia. Ezért választottam egy Zara ruhát és csináltam magamnak a megjelenésem.

Az önbizalom belülről fakad.

Sokan hiszik, hogy milyen erős vagyok, de engem is meg lehet bántani. Ami viszont lényeges, hogy soha ne mások véleménye, vagy a környezet határozza meg, hogy ki vagy, vagy milyennek érzed magad. Ismerd és szeresd az önvalód, az független a külvilágtól.

mondta a szépség Emily Ratajkowski.

Forrás: allure.com

Borítókép forrása: Northfoto