Barion Pixel Megszületett Emily Ratajkowski első gyermeke! – Coloré

Megszületett Emily Ratajkowski első gyermeke!

2021. 03. 12.

A 29 éves modell közösségi oldalán árulta el, hogy megszületett első gyermeke.

Képernyőfotó 2021 03 12 5.09.04
Borítókép forrása: Youtube

Emily – aki a világ egyik legnépszerűbb és legkeresettebb modelljeinek egyike – március 8-án, Nőnapon adott életet első gyermekének. A kisfiú és az édesanyja egészségesek és boldogok, amely a modell első baba-mama képén is jól látható. A Holtodiglan című filmben is feltűnt sztár egy szoptatós képpel tette hivatalossá a hírt, hogy már ő is az édesanyák táborát erősíti. A kép alatt pedig a következőt lehet olvasni:

„Sylvester Apollo Bear csatlakozott hozzánk a föld felőli oldalon. 2021. március 8-án született, életem legszürreálisabb, legszebb és legszeretetteljesebb reggelén.”

Az elsősorban merész fotóival híressé vált modell tavaly októberben jelentette be, hogy babát vár milliomos férjétől, Sebastian Bear-McClard-től, méghozzá egy mozgó Vogue címlapon és egy kisfilmmel, amelyet a Csajok című film írója, Lena Dunham rendezett.

Emily egyébként néhány hónapja még azt nyilatkozta, hogy férjével együtt nagyon felvilágosult nézeteket vallanak a gyerekneveléssel kapcsolatban, ezért az a tervük, hogy gendersemlegesen fogják nevelni a fiúkat.

Forrás: People