5 híres nő, aki simán szoptat nyilvánosan

2021. 06. 11.

Egyre több sztáranyuka vállalja a nyilvános szoptatást, akár a közösségi oldalakon, akár az utcán.

Nem könnyű meló a gyereknevelés, pláne az olyan részei, mint a szoptatás – vallják az anyukák, köztük a hollywoodi hírességek is. Sokszor furcsa pillantásokkal kell szembesülnie azoknak, akik olyan helyen szoptatják a gyereküket, ahol mások is vannak, például étteremben, utcán, parkban, pedig gyakran nincs is más lehetőségük, mint a közterületi etetés.

Egyre több A-listás celeb áll ki a vélemény mellett, miszerint a szoptatást ideje lenne normalizálni, épp ezért simán megosztanak a hétköznapi tevékenységről a közösségi oldalakon egy-egy fényképet.

Persze, mindig lesz, aki támadja majd őket kommentekben, de ők magasról tesznek rá. Mutatjuk is a listát, kik azok, akik nyíltan beszélnek (és posztolnak) a szoptatásról.

Jenna Dewan

Channing Tatum exfelesége második gyermekét már simán szoptatta nyilvánosan, és erre buzdította nőtársait is.

Jenna Dewan
Kép forrása: Instagram

Eva Longoria

A producerként is színésznőként is aktív Eva Longoriának senki ne mondja meg, mit illik és mit nem. Ő egy forgatás kellős közepén is bevállalta az etetést, hiszen a gyermeke éhes volt. Egy kendővel letakarta a kicsit, és már meg is történt a szoptatás.

Eva Longoria
Kép forrása: Instagram

Kate Upton

A csinos színésznő már anyasága első heteiben kijelentette: őt aztán nem érdeklik a társadalmi elvárások, és még büszkén meg is mutatta az Instagramon, hogyan eteti gyermekét.

Kate Upton
Kép forrása: Instagram

Olivia Wilde

A színésznő korábban egy Instagram-posztban jelentette ki, hogy a szoptatás teljesen természetes, nem szégyellendő, épp ezért senkitől nem várhatják el, hogy elrejtőzzön közben, csak egy dologra kell figyelni: az ízlésességre, azaz, hogy ezt mennyire tolja az ember mások arcába.

Olivia Wilde
Kép forrása: Instagram

Ashley Graham

A modell a nyilvános szoptatás egyik nagykövete, ő bármikor képes beleállni erről szóló vitákba, és nem lehet meggyőzni az ellenkező véleményről.

Ashley Graham
Kép forrása: Instagram

Emily Ratajkowski

A férfiak nagy kedvence szintén harcol azért, hogy minél többen normalizálják a szoptatást, és arra szólította fel a követőit, ne féljenek hozzá hasonlóan cselekedni.

Emily Ratajkowski
Kép forrása: Instagram

Borítókép forrása: Instagram