Barion Pixel Érkezik a 2023-as év legnagyobb sikerfilmje a Skyshowtime-ra: Mutatjuk mikortól nézhetitek meg otthon az Oppenheimert! – Coloré

Érkezik a 2023-as év legnagyobb sikerfilmje a Skyshowtime-ra: Mutatjuk mikortól nézhetitek meg otthon az Oppenheimert!

2024. 02. 08.

Március 21-től a kanapén is kényelmesen megnézhetitek a 2023-as év legnagyobb sikerfilmjét, az Oppenheimert. Christopher Nolan 13 Oscar-díjra jelölt mesterműve a Skyshowtime-on lesz elérhető az előfizetők számára. A filmben fél Hollywood látható; a címszerepet alakító Cillian Murphy mellett Emily Blunt, Matt Damon, Robert Downey Jr., Florence Pugh, Gary Oldaman, Rami Malek és Haumann Máté is látható, aki Szilárd Leót alakítja a filmben.

Oppenheimer vs. Barbie

Alig pár hét és kiosztják az idei Oscar-díjakat, ahol a szakemberek arra számítanak, hogy az Oppenheimer tarolhat. 13 jelöléséből a legrosszabb forgatókönyv szerint is legalább 8 díjra számítanak az amerikai kritikusok; többek között a legjobb rendező, legjobb férfi- fő és mellékszereplő valamint a legjobb film díjára.

Nagy rivális a Magyarországon forgatott Szegény párák mellett az év legnagyobb popcorn-mozija a Barbie lehet, bár ott most úgy tűnik, „csupán” a legjobb betétdal kategóriában rúghat labdába a rózsaszín feministamozi, amiben Margot Robbie mellett Ryan Gosling látható.

Mi lesz még a Skyshowtime-on márciusban?

Skyshowtime Strays
Skyshowtime Strays

A SkyShowtime márciusban is elhozza a világ legnagyobb stúdióinak alkotásait, olyan sorozatpremierekkel, mint a Sexy Beast című thriller vagy az Oscar-díjas Julianne Moore nevével fémjelzett történelmi dráma, a Mary & George. Filmekben sem lesz hiány, hiszen az Oppenheimer mellett, a Champions című Woody Harralson-filmet is láthatják a nézők és a jönnek a tavalyi év legvagányabb kutyái, a felnőtt közönséget megcélzó Strays is.