Barion Pixel Dave Franco felesége elárulta, mi a boldog házasság titka – Coloré

Dave Franco felesége elárulta, mi a boldog házasság titka

2022. 04. 16.

Dave Franco és Alison Brie Hollywood egyik legirigyeltebb párja, hiszen 5 éve élnek boldog és kiegyensúlyozott házasságban, és még a munkában is nagyszerűen működnek együtt.

Dave Franco felesége, Alison Brie a The Drew Barrymore Show-ban mesélt új filmjéről, amelynek kapcsán a házassága is szóba került.

Los Angeles Premiere Of 'the Lego Ninjago Movie'
Forrás: Northfoto

Sokakat érdekel, hogy vajon Hollywoodban, sikeres színész házaspárként hogyan tudnak 5 év után is ilyen harmonikusan élni a mindennapokban, hiszen a legtöbb sztárházasság 1-2 éven belül mindig zátonyra fut a rivaldafény, a paparazzik és a távkapcsolat miatt.

Alison a következőképp válaszolta meg ezt a kérdést:

„Az első a tisztelet. Szerintem nagyon tiszteljük egymást, és kedvesek vagyunk a másikhoz. Nagyon ügyelünk rá, hogy napi szinten beszéljünk egymással, és szerintem ez nagy különbség más párokkal szemben” – árulta el Brie, aki szerint Dave Francoval már az elején játszmák és hazugságok nélkül vágtak bele a kapcsolatukba, ami szintén hozzásegítette őket ahhoz, hogy folyamatosan erősítsék a köztük lévő szeretetet.

Dave Franco és Alison Brie
Forrás: Northfoto

Alison – aki olyan filmekben tűnt fel, mint a Hogyan legyünk szinglik?, a Sikoly 4., A lovas lány vagy éppen A titok háza – úgy véli, sokan elfelejtik, hogy nemcsak a kapcsolat elején, hanem az évek múlásával is tudatni kell a másikkal, milyen fontos és tökéletes számunkra.

„Minden nap elmondom neki, hogy szerelmes vagyok belé.”

Alison az interjúban azt is elmondta, hogy szerinte kifejezetten jó, hogy mindketten 30-on túl ismerkedtek meg egymással, mivel már tisztában voltak vele, mit várnak egy kapcsolattól, és mi az, amit nem akarnak elrontani újra és újra.

Forrás: justjared.com