Barion Pixel Landolt a Sikoly 5. első hivatalos és vérfagyasztó előzetese – Coloré

Landolt a Sikoly 5. első hivatalos és vérfagyasztó előzetese

2021. 10. 13.

Tegnap este végre-valahára mindenki megnézhette a Sikoly című horrorklasszikus 5. részének első hivatalos előzetesét.

A mai kornak megfelelő nagyszerű elemekkel teletűzdelt 2 perces ízelítőben – ahogy már azt eddig is tudni lehetett – az egykori szereplők egy része is visszatér.

Sikoly Elozetes
Forrás: Youtube

Köztük Neve Campbell, Courteney Cox és David Arquette is. De persze nemcsak ettől lesz olyan különleges a folytatás! A szemfüles rajongók már a trailerből kiszúrhatták, hogy a film sok mindenben fog hasonlítani a pontosan 25 évvel ezelőtt bemutatott ’96-os első részre, amelyben a történet szerint valaki újra magára húzza a maszkot, hogy gyilkolásával leplezze le a régmúlt titkait.

Többen is írták a közösségi oldalakon, hogy a nagy csattanó valószínű az lesz, hogy az eddig menekülni kényszerülő és az egész életét rettegésben élő Sidney fog a maszk mögött rejtőzködni. Ezt ugyan még nem tudni, azt viszont igen hogy a január 14-én debütáló horroralkotás 2022 egyik legnagyobb szenzációja lesz.

Az egykori szereplők mellett olyan friss arcok is kaptak helyet az új részben, mint Melissa Barrera, Kyle Gallner, Mason Gooding, Mikey Madison, Dylan Minnette, Jenna Ortega, Jack Quaid, Marley Shelton, Jasmin Savoy Brown és Sonia Ammar.

A rendezést Matt Bettinelli-Olpin és Tyler Gillett vállalták be, míg a forgatókönyvet James Vanderbilt és Guy Busick írták.

Forrás: hollywoodreporter.com
0 /eletmod/sztarok/landolt-a-sikoly-5-elso-hivatalos-es-verfagyaszto-elozetese/