Barion Pixel Végre érkezik a Bazi nagy görög lagzi 3. – Coloré

Végre érkezik a Bazi nagy görög lagzi 3.

2022. 06. 23.

A Bazi nagy görög lagzi harmadik részének forgatása már javában zajlik Athénban, amit a franchise sztárja és forgatókönyvírója, Nia Vardalos az Instagram-oldalán jelentett be.

Vardalos a főszerep mellett ezúttal a Bazi nagy görög lagzi 3. rendezői székébe is beül, akinek legutóbbi rendezése a 2009-es Bazi rossz Valentin-naphoz kötődik.

Bazi nagy görög lagzi
Forrás: Northfoto

A hírt már sokan várták, hiszen a 2002-es első rész világszerte nagy sikereket ért el, sőt még szakmai elismeréseket is bezsebelhetett. A forgatókönyvet és a főszerepet is jegyző Vardalos ugyanis Oscar-jelölést kapott 2003-ban a legjobb forgatókönyv kategóriában.

A Joel Zwick által rendezett Bazi nagy görög lagzi középpontjában egy Toula Portokalos nevű nő áll, aki családja chicagói éttermében dolgozik, és beleszeret az amerikai Ianbe (John Corbett). Szülei és rokonai tiltakozása ellenére Toula feleségül megy hozzá, és egy nehéz, de annál viccesebb küzdelem indul azért, hogy a családja megbékéljen döntésével.

Az eredeti film a valaha volt legnagyobb bevételt hozó romantikus vígjáték lett. Óriási sikere után 2016-ban debütált a Bazi nagy görög lagzi 2., amely 60 millió dolláros bevételt hozott.

Bazi nagy görög lagzi
Forrás: Northfoto

A Bazi nagy görög lagzi 3. cselekményének részleteit és szereplőit egyelőre még nem árulták el. Azonban Michael Constantine, aki az előző filmekben Toula apját, Gust alakította, tavaly elhunyt, így már nem tudta elkezdeni a legújabb rész forgatását a többi színésszel. Vardalos erről egy korábbi bejegyzésében írt:

„Azt mondta nekem, hogy nem tud csatlakozni hozzánk a harmadik filmhez, de az volt a vágya, hogy tovább menjünk”.

A film premierdátumáról még semmit sem tudni, de ha ilyen tempóban haladnak a forgatások, akkor nagy esély van rá, hogy 2023-ban már láthatjuk.

Ez is érdekelhet:

Santana

Várható volt, hogy megannyi zenész és színész után Santana élete is kap egy dokumentumfilmet, amelyben számos oldalról lesz bemutatva mind a nehéz gyerekkora, mind pedig a munkássága. Rudy Valdez, a Sundance Fesztivál közönségdíjas rendezője elárulta, hogy a dokumentumfilm forgatásai már zajlanak, amelynek producerei az Oscar-díjas Brian Grazer és Ron Howard. Ha szeretnél többet tudni a készülő alkotásról, akkor olvasd el a cikkünket!

Forrás: variety.com