Barion Pixel Cselezd ki a részletek kisördögét, hogy valóban szép legyen a fürdőszobád – Coloré

Cselezd ki a részletek kisördögét, hogy valóban szép legyen a fürdőszobád

2021. 07. 02.

Végre elkészült a magazinba illő fürdőszobánk: lerakták a vágyott mintás csempét, és bekerült a fejedelmi lábaskád is. De ha hagyjuk benne eluralkodni a szedett-vedett samponos flakonokat és nejloncsomagolásokat, az a bizonyos részletekben rejlő kisördög egy szempillantás alatt gallyra vágja amiért eddig dolgoztunk. Ne hagyjuk neki!

Töltsük át

Nem kell lemondanunk kedvenc sampon- vagy tusfürdőmárkánkról csak azért, mert nem partiképes a csomagolása. Szerencsére itt vannak az időtlen megjelenésű, minden fürdőszobába passzoló üvegtárolók – így csak annyi a dolgunk, hogy egyszerűen áttöltjük a sampont egy pumpás adagolóval ellátott darabba, egy szórófejesbe pedig az arctisztítónkat. Nem véletlenül használták régen a patikákban sem a barna gyógyszeres üvegeket: ez a szín ugyanis megszűri az UV fényt, így a benne tárolt készítmények tovább elállnak. És ha menő retro feliratot szeretnénk rájuk, a PaUZa még azt is elkészíti nekünk!

Lakberendezes Furdoszoba Tarolas 1
Forrás: instagram/@byfique

Tisztálkodóeszközök új otthona

Vattapamacs, fültisztító pálcika, zsebkendő, vécépapír – mindegyikre szükségünk van, azonban a nejlonra annál kevésbé. Ezért ne hagyjuk őket a csomagolásukban, hanem keressünk számukra egy megfelelő tárolóalkalmatosságot. Ha nem szeretnénk, hogy nagyon porosodjanak a sminklemosó korongok és fültisztító pálcikák, egy fedeles kerámia vagy üveg edénnyel megelőzhetjük a problémát. Ezenkívül ott vannak a természetes anyagokból, vagy fémből készült mutatós kis tálak.

Valószínűleg a vécépapírra sem tekintettünk még úgy, mint potenciális fürdőszoba dekor – de egy rácsos kosárba beledobálva, vagy egy elegáns vécépapír tárolón elhelyezve egészen új értelmet nyernek.

Lakberendezes Furdoszoba Tarolas 2
Forrás: Shutterstock/PuzzlePix

Mi legyen a fogkefével és fogkrémes tubussal?

A legjobb, ha mindörökre száműzzük a műanyag fogkefét az életünkből, a helyébe pedig egy környezetkímélő és nem mellesleg szép bambusz fogkefét léptetünk. Megjelenés és tárolás tekintetében a nagyobb kihívást a fogkrém jelenti. Ugyan ezt is kinyomhatjuk egy csavaros tetejű üvegcsébe, viszont ennél is jobb megoldás, ha eleve dekoratív üvegben lévő, természetes fogpasztára állunk át.

Borítókép forrása: Shutterstock/PuzzlePix