A design a zajok ellen is segítségünkre lesz a home office-ban

2021. 03. 09.

Habár a tojástálca se rossz megoldás (de az), inkább mutatunk néhány professzionális és egyben varázslatos hangszigetelést, hogy az otthonról végzett munkának se a szomszéd kalapálása, se a gyerekek lelkes viháncolása ne szabhasson többé határt.

Burkolat a falra

A zajos szomszéd többé nem lehet számunkra kifogás a munkából való lógásra, ha dolgozószobánk falát egy tetszetős hangszigeteléssel látjuk el. Számos design termék közül válogathatunk, a teljesen minimál megjelenésű, szinte észrevehetetlen panelektől a gerendás mennyezetre emlékeztető burkolatig, de a mi szívünket most ez az igazán csajos, levélmintás Autex darab ejtette rabul. Vele a dekorációt és a jó közérzetet is kipipálhatjuk!

Térelválasztó

Ha dolgozószoba híján a nappali egyik sarkába, vagy az ebédlőasztal mellé kényszerülünk, akkor is van megoldás egy saját, hangszigetelt kis privát szféra megteremtésére, például a Woven Image akusztikus térelválasztójával. A 60%-ban újrahasznosított alapanyagból készült fal mögött a zavaró hangok és a kíváncsi tekintetek sem találnak ránk, a munka befejeztével pedig néhány mozdulattal, könnyedén összecsukható.

Hangszigetelt fotel

Habár a trón találóbb megjelölés lenne Raffaella Mangiarotti ülőalkalmatosságára, melynek magasra nyújtózó háttámlája és oldalai mintegy védőburok veszik körbe a benne ülőt. A vastag, steppelt anyag és a puha párnák pedig nem csupán a kényelmünkről gondoskodnak, de a fotel kialakításának köszönhetően kizárja a külvilágot és egy olyan helyet teremt számunkra, ahol kreatív ötleteink könnyedén megfoganhatnak.

Kiemelt kép: freepik.com