Ezzel a DIY adventi naptárral felfrissítheted családod zoknigyűjteményét is!

Ezzel az egyszerű és mutatós DIY adventi naptárral két legyet ütünk egy csapásra: gyorsan túltehetjük magunkat az ünnepi készülődés procedúráján, plusz az egész család friss és ropogós zoknigarnitúrával léphet az új évbe!

Zokni, mint adventi naptár alapanyag

A lehető legjobb megoldás, ha szeretnénk elcsalni környezettudatossá tenni ünnepi adventi naptárunk elkészítését. Az ajándéktasakokhoz semmi másra nem lesz szükségünk, mint 12 pár újonnan beszerzett zoknira, melyek ráadásul az ünnepek múltával felfrissítik az egész család elnyűtt gyűjteményét.

Több méretből is összeválogathatjuk az adventi naptárhoz szükséges zoknikat – az egyetlen dolog amire ügyeljünk, hogy ezek színben, mintájukban harmonizáljanak egymással, és persze az otthonunkkal. Nyugodtan lépjünk ki a karácsonyi piros-zöld-fehér színek sémájából, és vaduljunk akár csajos rózsaszínnel, ha éppen az illik a gyerekszobához, vagy a pink árban úszó lakásunkhoz. Ezzel meg is volnánk!

Diy Lakberendezes Adventi Naptar Zoknibol 1
Kép forrása: Pinterest/homestolove.co.nz

Jöhet a számozás!

Nos ez az, amire nagyjából végtelen számú lehetőség kínálkozik: ha szerencsénk van papírboltban, hobby boltban találhatunk készen adventi számkészletet. Azonban itt számolnunk kell azzal, hogy abból választhatunk, ami van. Ellenben mi saját magunknak olyat színben és stílusban készíthetjük el, amilyenben csak szeretnénk – feltéve, ha jó a kézügyességünk, vagy jártasak vagyunk valamilyen szerkesztőprogram használatában. De, hogy mindezért senkinek ne kelljen plusz drága energiákat feláldoznia, íme itt a készen letölthető számsorozat – már csak ki kell nyomtatni, körbevágni a körök mentén, és folytathatjuk az összeállítással!

Dekorálás és összeállítás

Ha már az előzőekkel úgyis rengeteg időt megspóroltunk magunknak, akár apró díszeket is társíthatunk a zoknikhoz: rojtok, pompomok, csillagok, kis üzenetek kerülhetnek a számok mellé. Már csak néhány csipeszre lesz szükségünk, ami ízlésünk szerint lehet egy teljesen naturális, fából készült ruhacsipesz, viszont az apró arany színű binder csipesz garantáltan ünnepi csillogást kölcsönöz majd a naptárunknak.

Diy Lakberendezes Adventi Naptar Zoknibol 2
Kép forrása: Pinterest/homestolove.co.nz

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

100 km/h-t meghaladó széllökésekre készülhetünk