Barion Pixel Harry herceg csupán egyetlen dolgot kért idén karácsonyra – Szívszaggató a kérése – Coloré

Harry herceg csupán egyetlen dolgot kért idén karácsonyra – Szívszaggató a kérése

2023. 12. 20.

Jön a karácsony, és mint sokaknak, Harry hercegnek is megvan a kívánsága.

Harry herceg bár eltávolodott a brit királyi családtól és sokat vitatkoztak, nem szűnt meg szeretni a testvérét és az apját. Karácsonyi kívánsága is ehhez kapcsolódik: bízik abban, hogy az ünnep újra összehozza szétesett családját. A herceg a hírek szerint ugyanis több időt szeretne tölteni az Egyesült Királyságban, mint az utóbbi időben, és a karácsony kiváló alkalom arra, hogy újra közelebb kerüljön otthagyott családjához.

Harry herceg karácsonya

Harry bár szívesen töltené az ünnepet Angiában, felesége, Meghan semmiképp nem akar visszatérni az Egyesült Királyságba, ugyanis számára Kalifornia jelenti az ottont. Két kisgyerekkel a tízórás repülőút sem könnyen megoldható, így több dolog is az útjában áll annak, hogy Harry vágya beteljesüljön.

Informátorok szerint a herceg nem szívleli azt, ahogyan az amerikaiak ünneplik a karácsonyt, és hiányzik neki az, ahogyan Angliában karácsonyoznak.

Harry herceg négy éve Amerikában tölti a karácsonyt, s nem felhőtlenül boldog / Kép forrása: Getty Images
Harry herceg négy éve Amerikában tölti a karácsonyt, s nem felhőtlenül boldog / Kép forrása: picture alliance / Getty Images

Ha nem is jut haza karácsonyra, jövőre mindenképpen többet szeretne Angliában lenni, mint idén, és helyre szeretné hozni a kapcsolatot Károly királlyal és a bátyjával, Vilmossal.

Tom Quinn, a királyi család szakértője így nyilatkozott:

Gyanítom, hogy Harry kezd rájönni arra, hogy neki nagyobb szüksége van a királyi családra, mint a királyi családnak rá.

A királyi család általában a karácsonyt a Londontól háromórányi autóútra lévő Sandringham-házban tölti, amiből Harry már négy éve kimarad, ugyanis az ünnepet négy éve családjával tölti Kaliforniában.

Forrás: Mirror.

Nyitókép forrása: Getty Images