Barion Pixel A bennfentesek állítják: Harry herceget és Meghan Markle-t nem szívesen látnák a királyi család Sandringham-i karácsonyán – Coloré

A bennfentesek állítják: Harry herceget és Meghan Markle-t nem szívesen látnák a királyi család Sandringham-i karácsonyán

2023. 11. 20.

A források kíváncsiak arra, vajon Vilmos és Katalin megjelenne-e az eseményen, ha Harry herceg és Meghan meghívást kap és eljön.

Egy héttel ezelőtt III. Károly király születésnapjával kapcsolatban mentek a találgatások a királyi család körül, mivel Harry herceg és felesége, Meghan Markle nem kaptak személyes meghívást a hazatérésre. Ennek ellenére állítólag Harry igenis felhívta édesapját és személyesen köszöntötte fel, sőt videóüzenetet is kapott a kisunokáktól – Archie és Lilibeth énekeltek neki.

Most a királyi család karácsonyi eseményei körül éleződik a helyzet, mivel Sussex hercege és hercegnője a sajtósaik szerint elfogadnák a meghívást a Sandringham-i rendezvényre, és szeretnék rendezni viszonyukat, illetve szorosabbra fűzni a szálakat, a szeretet jegyében.

Katalin hercegné és Harry herceg
Forrás: Northfoto

A palota közeli források viszont azt rebesgetik, nem várnák őket tárt karokkal, hiszen nemrég interjúkban, dokumentum filmekben és könyvekben ekézték a családjukat, követelve a bocsánatkérésüket – amit persze nem kaptak meg. A királyi család felemás érzésekkel tekint ezért a nagy békülési szándékra. Páran fel is tették a kérdést: miért pont most? Miért ebben az időszakban akarnak újra nyitni? Gondolhatnánk, hogy a karácsony szellemisége miatt, de a hozzáértők szerint üzleti érdek húzódik meg a háttérben.

Királyi körökben sokat beszélnek arról, hogy a walesiek egyáltalán jelen lennének-e, ha Harry herceget és Meghant meghívnák, és akkor vonzóbb lenne a Middleton családdal tölteniük a karácsonyt.

A szóbeszéd szerint a király nagyobb valószínűséggel hívná meg a sussexi párt, hogy látogassanak el hozzá Skóciába az újév alkalmából, amikor a walesiek az Anmer Hallban, a norfolki vidéki otthonukban lesznek.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Northfoto