Válassz csillagjegyet!

Horoszkóp mindenkinek! Nézd meg napi horoszkópodat most! Karrier, szerelem, pénz, párkapcsolat kérdésekben itt találhatsz választ! Kíváncsi vagy, mit üzennek a csillagok? Lesd meg heti horoszkóp előrejelzésünket is, így semmi sem maradhat titokban előtted.

Napi
2021-06-16

Ma van pénz körül forog a fejed, ennek ellenére a mai holdállás miatt ez egy szegény nap, pénzt ne költs másra, csak ételre. Hasonlóképpen ne hozz fontos, új döntéseket. 

Heti
24. hét

Engedd el magad ezen a héten, kedves mérleg. Próbálj szünetet tartani és csak azokra koncentrálni, amik igazán fontosak. A hétvége remek lehetőség, hogy kitakaríts, rendbe tedd a home office-odat, így a munka is könnyebben fog menni. Rendelj irodaszereket, frissítsd fel eszközeid. Még kicsit homályos és bizonytalan a jövő, de egy új ismerős meglepő felbukkanása mindenen átsegíthet.

Havi
Június

Egy hitelességi kérdés is felmerülhet. Próbálj ne túl türelmetlen lenni, vagy vitatkozó, amikor ez megtörténik. Májusban sok csoportos segítségre számíthatsz, a havi horoszkópod alapján ez a hónap remek időnek bizonyul, hogy célokat fogalmazz meg, és konkretizáld, mit szeretnél kihozni az életedből. Egy megújult stabilitási forma kényelmet is hoz, amint februárba érsz. Elemezd, milyen ételek és életmód a legjobban tetsző számodra. Új barátok és ismerősök érkezhetnek a tizedik nap körül, ők segítenek majd céljaid meghatározásában. Dönthetsz úgy is, hogy többet meditálsz ezen 25-én. Látogasd meg a közeli kórházat, vagy egy más intézményt, hogy megerősítsd a megérzéseid azzal kapcsolatban, mik a legfontosabb dolgok az életben. Próbálj pozitív és optimista maradni, mikor nálad rosszabb helyzetű emberek vesznek körbe.  Javíts a keringéseden egy nagy sétával. Beszélgess a pároddal, és még jobb lesz a kapcsolatotok. Ha teheted, tégy egy rövid utazást. Találj egy helyet, ahova elmenekülhetsz.