Válassz csillagjegyet!

Horoszkóp mindenkinek! Nézd meg napi horoszkópodat most! Karrier, szerelem, pénz, párkapcsolat kérdésekben itt találhatsz választ! Kíváncsi vagy, mit üzennek a csillagok? Lesd meg heti horoszkóp előrejelzésünket is, így semmi sem maradhat titokban előtted.

Napi
2021-09-17

Ahogy a Mars ma mozog, úgy fogsz te is a saját haladásodra fókuszálni, és hogy merre tartasz 2021-ben. Ne csak magadra gondolj, hanem szeretteidre, barátaidra is. 

Heti
37. hét

Nem vagy éppen a főnök kedvence mostanában, és kissé népszerűtlennek is érezheted magad. Habár mindig tartod magad az elveidhez és mindenki javára cselekszel, ez nem azt jelenti, hogy mindenki kedvelni is fog ezért. Sokszor a jó megoldás nem a legkönnyebb.

Havi
Szeptember

Ahogy az életmódváltáson gondolkodsz, egyre dinamikusabbá válsz, és a tudat, hogy megtalálhatod az ideális munka/magánélet balanszt, harmóniát hoz az elmédbe és testedbe, a lelkedbe, ettől pedig sokkal boldogabb leszel.

A telihold nagy hatással lesz a szociális életedre, a hó végén lehetséges egy óriási ünneplés, amire már nagyon régóta vártál. Remek beszélgetésekbe elegyedhetsz másikkal, ez jó idő az új barátságokhoz és románcokhoz. Később talán felgyorsulhatnak a dolgok, a következő 4 hétben sokkal figyelmesebbnek kell lenned ott, ahol a változtatásra vágysz, hiszen ez a legjobb idő az akadályok legyőzéséhez.