Barion Pixel Arnold Schwarzenegger debütál a streamingen: a Netflix Fubar című sorozatában – Íme az előzetes és a tudnivalók – Coloré

Arnold Schwarzenegger debütál a streamingen: a Netflix Fubar című sorozatában – Íme az előzetes és a tudnivalók

2023. 02. 28.

Arnold Schwarzenegger visszatér a színészethez és a főszerepekhez, ráadásul úgy, hogy ez lesz a legelső tévésorozat és egyben streaming szereplése.

Arnold Schwarzenegger, a testépítőből lett színészből lett egykori kormányzó május 25-én debütál a Netflix új sorozatában, a Fubarban.

A történet szerint a nyugdíjazás küszöbén álló CIA-ügynök rájön egy családi titokra, történetesen, hogy a lánya is ügynök. Kénytelen visszamenni emiatt a pályára egy utolsó munkára. A sorozat univerzális családi dinamikát mutat be, miközben a kémek, az akció és a humor hatalmas kavalkádjába csöppenünk.

Arnold Schwarzenegger
Forrás: Northfoto

Bárhová megyek, az emberek megkérdezik tőlem, hogy mikor fogok még egy olyan nagy akcióvígjátékot csinálni, mint a Két tűz között volt. Nos, itt van! A Fubar szétrúgja a hátsótokat, és meg is nevettet – és nem csak két órára. Kaptok egy egész szezont.

– mondta Arnold Schwarzenegger közleményében.

A szereplők között van még Monica Barbaro, Milan Carter, Gabriel Luna, Fortune Feimster, Travis Van Winkle, Jay Baruchel és sokan mások.

Mindig azon csodálkoztam, hogyan tudott Schwarzenegger vicces lenni, miközben szétrúgta a seggeket… Ezért akartam, hogy a Fubar egy túlfeszített, CIA-ügynökös vígjáték legyen lélegzetelállító akciókkal.

– nyilatkozta Nick Santora a Fubar kreatív producere, aki gyerekkora óta imádta a Terminátor sztárját, Arnold Schwarzeneggert és egy álom vált valóra számára a projekttel.

Arnold Schwarzenegger
Forrás: Northfoto

A Fubar előzeteséből sok még nem derül ki, de annyi igen, hogy Arnold Schwarzenegger remekül áll majd a szerep, az akció és humorból sem lesz hiány. A széria május 25-étől látható a Netflix kínálatában. A 75 éves, osztrák származású világsztárt 2023-ban láthatjuk majd a Kung Fury II.-ben is, ami a 2015-ös harcművészeti vígjáték folytatása. Ebben David Hasselhoff és Michael Fassbender is szerepel majd.

Forrás: variety.com
Borítókép forrása: Northfoto