Válassz csillagjegyet!

Horoszkóp mindenkinek! Nézd meg napi horoszkópodat most! Karrier, szerelem, pénz, párkapcsolat kérdésekben itt találhatsz választ! Kíváncsi vagy, mit üzennek a csillagok? Lesd meg heti horoszkóp előrejelzésünket is, így semmi sem maradhat titokban előtted.

Napi
2021-06-16

Ez egy lustálkodós nap, és meg is érzed. Dolgozz egyedül vagy a kulisszák mögött, és ügyelj mindenre a szokásos módon. 

Heti
24. hét

Habár tele van a naptáraid, vedd ki ezt a hetet, fordítsd idődet a feltöltődésre és fiatalodásra otthonodban. Az előző hét igen kaotikus volt, megérdemled a pihenést. Ha teheted, tartsd magad távol a Zoom-tól és az online tértől, töltsd a hetet kötöttségek nélkül. Emlékezz: senkinek sem tartozol magyarázattal semmiért. 

Havi
Június

A tökéletes utazási lehetőség igen is létezik, nagyon csábító és ellenállhatatlan. Ha nem lennének félelmeid, már most a repülőn ülnél, jegyekkel a kezedben. Dolgozz ezen, és próbálj szembenézni ezekkel a félelmekkel, és egy teljesen új világ nyílhat meg előtted. Akár még tanulhatsz is valami hasznosat. Sajnos az ambícióid miatt elhanyagolod az otthoni teendőidet. Állíts limitet, így egyenlő mennyiségű időd van mindkettőre, anélkül hogy csak újabb teherként élnéd meg az alapból is már túlhajszolt mindennapjaidban. 

Kényes helyzet állhat fenn a munkahelyeden, egy szakmai munkatárs bevonásával.

Maradj ki a politikából. Kerüld a konfliktusokat vagy a zsákutcában folytatott beszélgetéseket, ezek nem visznek semerre. Légy figyelemmel a jelekre, miszerint a dolgok túl nagy problémává válnak ahhoz, hogy részt vegyél bennük – mások személyes szövetségeseiként akarnak bevonzani. Ez veszélyeztetheti saját álláspontodat. A hamis információk vagy a munkatárs merőben toxikus magatartása most nagy bajokba sodorhat, ezért válaszd okosan szövetségeidet. Az álmaid ebben a hónapban szokatlanul furcsák, és futurisztikus nézeteket adnak neked arról, hogyan kéne a dolgoknak lenniük az életedben. Ne tagadd meg magadtól a számodra elérhető lehetőségeket, hanem tedd félre későbbre. Partnered most rendkívül szerencsés, és hirtelen hírnév és vagyon származhat egy korábbi erőfeszítésetekből, ami csodálatos örömteli közös minőségi időt jelent.