Válassz csillagjegyet!

Horoszkóp mindenkinek! Nézd meg napi horoszkópodat most! Karrier, szerelem, pénz, párkapcsolat kérdésekben itt találhatsz választ! Kíváncsi vagy, mit üzennek a csillagok? Lesd meg heti horoszkóp előrejelzésünket is, így semmi sem maradhat titokban előtted.

Napi
2021-09-17

Elkötelezett vagy, hogy bebizonyítsd valakiről, hogy kétszínű és nem az, akinek mutatja magát, de ez rengeteg energiádat elveheti. Kapcsold ki az agyad, és használd másra inkább. 

Heti
37. hét

2020 rengeteg kihívást állított eléd, ami eléggé megkeményített nem csak kívül, belül is. Fontos neked a privát szférád, ezt ezen a héten meg is tudod erősíteni fejben. Ha szükséged van új bútorokra, itt az idő, hogy beszerezd. 

Havi
Szeptember

Tizennegyedike környékén talán ideje proaktívabbnak lenni az üzleti tervekkel és fontos projektekkel kapcsolatban. A kommunikáció a kulcs, és kapcsolódni másokkal, akik hasonló célokkal rendelkeznek, sokkal könnyebbé teszik az életed. Ez jó idő lehet egy újabb online kurzus után nézni, vagy keress egy mentort, aki segít a sikerhez vezető úton.

A teliholddal kapcsolatban: készen állhatsz elengedni valamit, amihez már túl régóta ragaszkodsz. Túl kényelmetlenül érzed magad úgy, ahogy most vagy, így ez elég motiváló lehet, hogy kiszedjen a gödörből. A jegyed elég elfoglalt lesz 22-ig, a következő hetek rólad és az igényeidről, vágyaidról szólnak majd. Mik az álmaid? Mit szeretnél elérni? Itt az idő elvetni a magokat, és addig öntözni őket, amíg ki nem hajtanak.