Barion Pixel 3 csillagjegy, akik nehezen esnek szerelembe – Coloré

3 csillagjegy, akik nehezen esnek szerelembe

2022. 03. 12.

A szerelem csodás, szinte euforikus érzés, amelyet életünk során többször és többféleképpen szoktunk megélni.

Szerelem nélkül sokak szerint nem is érdemes élni, hiszen olyan nagyszerű dolgokra képes motiválni minket és olyan erőt ad, hogy még a legnehezebb feladatokat is játszi könnyedséggel oldhatjuk meg.

Szerelem
Forrás: Unsplash

Ez persze nem minden emberre igaz, mivel a csillagjegyünk is fontos szerepet játszik abban, hogy ki és mennyire nyitott erre a földöntúli érzésre. A következő csillagjegyek, ugyanis kicsit sem tudnak könnyen szerelembe esni.

Skorpió

A jegy szülöttei igen végletes emberek. Vagy szeretnek, vagy utálnak, beleszeretni viszont nagyon nehezen tudnak bárkiben is. Nem tartoznak azok közé, akik első látásra képesek lángra lobbanni. Nekik ez egy lassú folyamat, amelynek alapja a bizalom. Ha azonban sikerült egy Skorpiónál elérni, hogy szerelmes legyen, az garantáltan egy életre szól.

Szerelem
Forrás: Unsplash

Bika

A Bika imádja magába bolondítani az embereket és könnyen el tudja hitetni, hogy ő is viszonozza ezeket az érzéseket. Ám nagyot csalódhat az, aki egy Bikát szeret. A zodiákus nagyon ritkán engedi meg magának, hogy teljesen elrabolják a szívét. Inkább a felszínes és könnyed kapcsolatok híve.

Kos

A makacs és önfejű Kos, a szerelemben is pont ilyen. Ha ő kijelenti, hogy nem lesz szerelmes, akkor valóban nem lesz az. Erről még a világ legtökéletesebb embere, sőt még a lelkitársa sem tudja meggyőzni. Ha viszont mégis megtörténik, akkor őrülten és megismételhetetlenül szereti választottja.