Barion Pixel Vilmos herceg aggódik Diana eltűnt gyémántjai miatt, amelyeket Meghan Markle-nek adtak – Coloré

Vilmos herceg aggódik Diana eltűnt gyémántjai miatt, amelyeket Meghan Markle-nek adtak

2023. 10. 11.

Meghan Markle kapott néhány gyémántot az eljegyzési gyűrűjébe, amelyek korábban Diana hercegné gyűjteményében voltak. Vilmos herceg aggódik az eltűnésük miatt, mivel egy ideje nem látták őket Harry herceg feleségén.

Az eltűnt eljegyzési gyűrű

Meghan Markle az utóbbi időben több eseményen az eljegyzési gyűrűje nélkül jelent meg. A pletykák mást feltételeztek, de minden rendben van Meghan Markle és Harry herceg között. A gyűrűt elvileg javítják, mivel a foglalat meglazult. Igen ám, de a gyűrűt már lassan öt hónapja nem viseli. A hírek szerint pedig Vilmos herceget is elkezdte aggasztani az egykor Diana hercegné tulajdonában lévő gyémántok holléte.

A Meghan Markle-nek ajándékozott ékszerben két gyémánt is volt, amelyek néhai édesanyja értékes gyűjteményéből származnak. Markle azért kapta a gyémántokat, mert azok részét képezték a Harry hercegtől kapott eljegyzési gyűrűjének még 2017-ben. A különleges ékszer három drágakőből állt, kettő Diana gyűjteményéből, amelyeket egy botswanai kő mellett egy egyszerű arany foglalatba foglaltak. A gyűrűt Erzsébet királynő ismert ékszerésze, a Cleave & Company és maga Harry közösen tervezték.

Meghan Markle
Kép forrása: Max Mumby/Indigo / Contributor / Getty Images Entertainment / Getty Images

A gyűrűt 2019-ben kicsit átalakították, hogy vékonyabb legyen. Egy ideje azonban ismét nem viseli. Többek között egy májusi gálán, majd augusztusban egy baráti ebédnél sem volt Markle ujján. Legutóbb pedig 2023-as Invictus Games-en látták nélküle.

Vilmos herceg nagyon aggódik amiatt, hogy merre lehetnek a gyémántok

Egy forrás a New Idea magazinnak elmondta, hogy sógora, Vilmos herceg állítólag aggódik néhai édesanyja drágaköveinek holléte miatt. Az „eltűnt” eljegyzési gyűrűvel kapcsolatban a forrás állítja, hogy nincs értelme annak, hogy Markle – aki 2018-ban ment feleségül Harry herceghez – ne viselje büszkén, különösen a nyilvános eseményeken, mindez pedig aggodalmat váltott ki a királyi család tagjai között, különös Vilmos herceg részéről.

Nyugodtan mondhatjuk, hogy ez megkongatta a vészharangokat a Palotában. Vilmos herceg a közös barátaikon keresztül közölte, hogy tudni akarja, mi folyik itt. Az, hogy nem tudják, hol vannak a gyémántok, nyugtalanító Vilmos számára

– árulta el a forrás.

vilmos herceg és meghan markle
Kép forrása: Chris Jackson / Staff / Chris Jackson Collection/ Getty Images

A bennfentes szerint Vilmos mindig is nagyon védte az édesanyja örökségét, és az ékszereit ennek fontos részének tekintette.

Forrás: OK!, AccessPeopleRadar Online

Borítókép forrása: Kate Green / Stringer / Getty Images Entertainment / Getty Images