Barion Pixel Meghan Markle nem hordja az eljegyzési gyűrűjét – kiderült, miért – Coloré

Meghan Markle nem hordja az eljegyzési gyűrűjét – kiderült, miért

2023. 09. 20.

Meghan Markle-t az utóbbi időben többször is látták az eljegyzési gyűrűje nélkül, ami azonnal beindította a találgatásokat.

Meghan Markle az utóbbi időben több eseményen az eljegyzési gyűrűje nélkül jelent meg. A fontos ékszert nem viselte a 2023-as Invictus Games-en, nélküle fényképezték le Németországban a veteránok számára rendezett sportversenyen. Máskor pedig a barátnőivel, Kadi Lee fodrásszal és Cleo Wade íróval, ebédelt együtt, és a közös fotójukon látszik, hogy ekkor sem viselte az ékszert.

Bár a pletykák mást feltételeztek, úgy tűnik, hogy minden rendben van Meghan Markle és Harry herceg között. Kiderült ugyanis, hogy a gyűrűt jelenleg javítják, mivel egy foglalat meglazult.

Meghan Markle
Meghan Markle és Harry herceg az Invictus Games-en / Kép forrása: Chris Jackson / Staff / Chris Jackson Collection / Getty Images

Bajban Meghan Markle és Harry herceg házassága?

A hiányzó gyűrű azonnal beindított a pletykákat, sokan tippeltek arra, hogy Meghan Markle és Harry herceg házassága megromlott, a hercegné ezért vette le a gyönyörű ékszert. Mindezt alátámasztotta, hogy a Radar Online-nak több forrás is megerősítette, hogy a hercegi pár között feszült a viszony a sikertelen üzleti megállapodások és a szeretteikkel való nyilvános viszályok miatt. Emellett pedig a kaliforniai életük miatt óriási anyagi nyomás nehezedik rájuk, a fényűző életmódot ugyanis nem könnyű finanszírozni.

Sőt, Markle korábban sosem vette le az eljegyzési gyűrűjét, akárhová is ment, akármit is vett fel, a gyűrű mindig az ujján maradt.

Különleges ékszer

Harry herceg a Cleave & Company (a néhai Erzsébet királynő állandó ékszerésze) segítségével tervezte a három köves gyűrűt, amely állítólag több mint 180 ezer dollárt ér. Az egyedi darab egy nagy, csiszolt és párnázott középső gyémántot tartalmaz, amelyet Botswanából szereztek be – ahová Meghan és Harry kapcsolatuk elején együtt utaztak el –, valamint két oldalsó követ, amelyek a néhai Diana hercegné ékszergyűjteményéből származnak.

Az eljegyzés óta Meghan Markle már változtatott a gyűrűn. 2019-ben az eredeti aranyszalagját egy vékony micro pave szalagra cserélte.

Meghan Markle
Kép forrása: Chris Jackson / Staff / Chris Jackson Collection

S bár az eljegyzési gyűrűjét nem viselte, még mindig hord egy különleges ékszert a bal kezén az egykori színésznő. A gyűrűsujján viseli a karikagyűrűjét, amely walesi aranyból készült. A királyi család az anyakirálynő 1923-as esküvője óta tiszta aranyat használ jegygyűrűként.

Forrás: Access, People, Radar Online

Borítókép forrása: Joshua Sammer / Contributor / Getty Images Entertainment / Getty Images

0 /eletmod/sztarok/meghan-markle-eljegyzesi-gyuru/