Meghan Markle apja Meghanről – ,,A lányom kegyetlen”

2023. 09. 19.

Meghan Markle apja nem először tesz erős kijelentéseket lányáról: most az unokáit hiányolja, ugyanis Meghan nem engedi neki, hogy lássa őket.

Meghan Markle apja sokadjára borzolja a kedélyeket és lánya idegeit kijelentésével. Egy tévéműsorban kegyetlennek nevezte a lányát amiatt, mert nem engedi, hogy a gyermekeivel találkozzon.

Mint mondta, összetört a szíve, és nagyon feldúltnak érzi magát. Úgy látja, hogy kegyetlen dolog egy nagyszülővel szemben, ha nem találkozhat az unokáival. Ahogy fogalmazott, Kaliforniában megtehetné, hogy beperli a lányát az unokái láthatása miatt, ezt nem áll szándékában megtenni. Meglátása szerint azonban Meghannek nincs joga arra, hogy így bánjon vele, és az életében legfontosabbakat vegye el tőle. A nagypapa csakis lányát hibáztatja a kialakult helyzet miatt ugyanis szerinte Harry hercegnek nem sok befolyása lehet lányára, sőt, Meghan befolyásolja Harry-t! A Meghan és közte kialakult helyzetet Károly király és Harry viszonyához hasonlította: szerinte Károly sem tett semmi rosszat, a kisebbik fiával való kapcsolata mégsem rózsás.

Meghan Markle apjának megkérdőjelezhető hírneve

Harry herceg feleségének meglehetősen viharos a kapcsolata az apjával. A viszonyuk 2018-ban vett fordulatot, amikor Thomas Markle paparazzi fotókat adott el a sajtónak lányáról és annak újdonsült férjéről, ráadásul nyilvánosan szidta az ifjú házasokat.

Mindennek ellenére nem érez bűntudatot, hiszen mindent teljes meggyőződésből tett, és nem érzi úgy, hogy kivívta lánya ellenszenvét. Ennek ellenére lánya bocsánatát kérte, melynek során arra hivatkozott, hogy azoknak is jár a bocsánat, akik évekre börtönbe kerülnek, így bízik benne, hogy megesik rajta Meghan szíve.

Meghan Markle apja látni akarja az unokáit / Kép forrása: Harry Pool / Getty Images
Meghan Markle apja látni akarja az unokáit / Kép forrása: Harry Pool / Getty Images

Meghan kisiskolás volt, amikor apja és anyja elváltak, s a lány édesapjával maradt. Az idősebb Markle azt állítja, hogy lánya nagyon megváltozott az utóbb időben, és olyan, mintha egy teljesen másik ember lenne. Mindennek ellenére azt mondta, hogy örökké szeretni fogja a Meghant, ami nem fog változni, éppen ezért szeretné, ha a lánya megtenné felé az első lépést.

A férfi 2022-ben kapott agyvérzést, és öt éve nem látta a lányát – pontosan azóta, hogy fotókat és egy Meghanról szóló személyes levelet is kiszivárogtatott a sajtónak. Ő ezt azóta sem tudta megbocsátani apjának, és anyaként úgy látja, hogy soha nem tudna olyat tenni a saját gyerekeivel, amivel akkora fájdalmat okoz nekik, amekkorát Thomas Markle okozott neki.

Forrás: Page Six.

Nyitókép forrása: Getty Images